مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، تلفیق گردشگری و طب ایرانی را فرصتی استثنایی برای ارتقای اقتصاد ایران در سطح منطقه و جهان دانست.
مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت با اشاره به اینکه تلفیق گردشگری و طب ایرانی میتواند شرایطی را فراهم کند که از ظرفیتهای این حوزه بیشتر استفاده کنیم، گفت: طب ایرانی یک داشته منحصر به فرد ملی برای ایران است که در صورت توسعه منطقی و روشمند میتوانیم از آثار توسعهای این مکتب درمانی در حوزههای مختلف و اثراتش بر حوزههای اجتماعی، اقتصادی و سلامت بهره ببریم.
نفیسه حسینی یکتا با بیان اینکه از ۱۳ اقلیم موجود در جهان، ۱۱ اقلیم در ایران قرار دارد، گفت: وقتی بحث طبیعت درمانی و طبیعت گردی مطرح میشود اقلیمها و شرایط متنوعی مثل دریاچه نمک، کویر لوت یا طبیعت زیبای شمال را داریم که میتوان از هرکدام از اینها در گردشگری تندرستی و درمانی با رویکرد طب ایرانی بهرهبرداری کرد.
مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل گفت: توسعه گردشگری طب ایرانی میتواند تاثیر مشهودی بر اشتغالزایی و اقتصاد کشور بگذارد، اگر رونق گردشگری را در حوزهای داشته باشیم که مختص کشور ماست و در شاخههای مختلف مثل تولید و پروش گیاهان دارویی و بحثهای بالینی تاثیر بالایی بگذاریم موفقیت بزرگی در این حوزه نصیب کشورمان میشود.