رتبه دانشگاه تبریز در نظام رتبهبندی جهانی تایمز ۱۰۰ رتبه بهبود یافت و از ۶۰۱ تا ۷۰۰ جهانی به ۵۰۱ تا ۶۰۰ جهانی رسید.
به گفته وی، بر اساس این گزارش، رتبه دانشگاه تبریز در میان ۱۹۰۰ دانشگاه و موسسه آموزش عالی و پژوهشی جهان با کسب امتیاز کلی ۴۱/۹ تا ۴۵/۳ به ۵۰۱ تا ۶۰۰ جهانی بهبود یافته است.
جلال شیری در ادامه با تاکید بر اینکه بر مبنای این گزارش، دانشگاه تبریز در میان ۷۳ دانشگاه ایرانی ارزیابیشده در این رتبهبندی جهانی، در مجموع، رتبه دوم دانشگاههای جامع کشور را پس از دانشگاه تهران کسب کرده است.
وی افزود: همچنین دانشگاه تبریز در میان دانشگاههای جامع و صنعتی و ... در مجموع امتیازات، جایگاه چهارم کشوری را کسب نموده است.
بر این اساس، در حوزه پژوهش، با صعود قریب ۳۵۰ امتیازی در سطح جهان، دانشگاه تبریز توانسته است جایگاه نخست پژوهش در کشور و جایگاه ۳۱۸ پژوهش در جهان را از آن خود سازد.
دانشگاه تبریز در حال حاضر با داشتن بیش از ۲۱ دانشکده، چندین پژوهشکده و گروه پژوهشی، قطب علمی، ۸۰۰ نفر عضو هیات علمی، بیش از ۲۴ هزار نفر دانشجو و ۴۵۷ هزار مترمربع فضای آموزشی، کمک آموزشی و پژوهشی و نیز به جهت همجواری با دانشگاه های بزرگ کشورهای منطقه، به عنوان بزرگترین مرکز علمی غرب و شمال غرب کشور، عهده دار بخش بزرگی از مسئولیت تولید علم و فناوری و رقابت در عرصه های بین المللی است.