اصفهان پدر گردشگری و صنایعدستی ایران است.
مصطفی فاطمی با اشاره به اینکه باید تلاش شود، زیرساختهای استان را در دو حوزه گردشگری و صنایعدستی افزایش دهیم، افزود: با ایجاد همگرایی میان تمامی نهادها و ذینفعان گردشگری میتوان این صنعت را در استان اصفهان تقویت و نهادینه کرد.
سیزدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری و صنایعدستی اصفهان با هدف بازاریابی گردشگری، فروش و عرضه صنایع دستی استان در بیش از ۱۸۰ غرفه برپا شده است.
در این نمایشگاه که در آستانه روزِ جهانی گردشگری و جهانگردی آغاز بکار کرد، خدمات بخشها و ساختارهای مختلف صنعت گردشگری اصفهان از جمله آژانسهای مسافرتی، مراکز اقامتی و گردشگری، شرکتهای سرمایهگذاری گردشگری و مؤسسههای آموزشی مرتبط در بیش از چهار هزار مترمربع از فضای نمایشگاهی معرفی میشوند.
این نمایشگاه تا هفتم مهرماه در محل دائمی نمایشگاه بین المللی اصفهان در روشن دشت از ساعت ۱۵ تا ۲۱ پذیرای علاقهمندان است.
استان اصفهان با بیش از ۲۲ هزار بنا و اثر تاریخی که یکهزار و ۸۵۰ مورد آن به ثبت ملی و ۱۶ اثر آن به نامهای میدان امام (نقش جهان)، کاخ چهلستون، باغ فین کاشان، مسجد جامع عتیق، سه قنات به نامهای وزوان، مزدآباد و مون و کاروانسراهای نوشیروان، گز، امینآباد، مرنجاب، نیستانک، کوهپایه، گبرآباد، مهیار و شیخعلی خان به ثبت جهانی رسیده و کانون توجه گردشگران داخلی و خارجی است.