یک شرکت فناور اصفهانی موفق شد با ساخت وسیله تماماً ایرانی، آنتی اکسیدان قدرتمند گوجه فرنگی را با خلوص ۳۰ درصدی تولید کند و هزینه نهایی محصول را ۶۵ درصد کاهش دهد.
وی با اشاره به نمونههای خارجی این محصول که با همین نام به فروش میرسد، گفت: نمونه خارجی این محصول با خلوص دو درصد در بازار داخلی به فروش میرسد و سه برابر محصول تولیدی ما قیمت دارد. این در حالی است که خلوص لیکوپن تولیدیِ ما ۱۵ برابر نمونه خارجی و حدود ۳۰ درصد است.
وی گفت: علت دستیابی به این دستاورد، استفاده از دستگاههای تولیدیِ مخصوصی است که به طور کامل به دست متخصصان داخلی این شرکت طراحی و تولید شده است.
آقای خلیلی از ایجاد اشتغال برای ۱۰ نفر در این شرکت خبر داد.