تولیت آستان قدس رضوی خدمت به خلق را خلاصه زندگی ائمه اطهار (ع) عنوان کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، حجت الاسلام والمسلمین احمد مروی در دیدار استادان دانشگاه علوم پزشکی مشهد که به مناسبت آغاز
حجت الاسلام والمسلمین مروی افزود: این در حالی است که پیش از انقلاب اسلامی کشور در عرصههای مختلف پزشکی با مشکلات عدیده روبه رو بود و بیشتر پزشکان کشور، هندی یا بنگلادشی بودند و بعضی از مردم برای معالجه بیماریهای حتی ساده خود باید به خارج از کشور سفر میکردند و افرادی که توان مالی نداشتند از بین میرفتند.
وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای عرصه سلامت و تبریک سال تحصیلی جدید به همه دانشگاهیان، استادان، دانشجویان، و تلاشگران عرصه علم و دانش افزود: امروز پیشرفتهای علمی کشورما به مذاق دشمنان خوش نمیآید از این رو سعی میکنند دانشمندان و جوانان مستعد را از ما بگیرند.
تولیت آستان قدس رضوی گفت: عده ای به علت کمبودها و مشکلاتی گلایه دارند که برخی به حق و برخی به ناحق است؛ اما این علت نمیشود که اجازه دهیم دشمنان، کشور مارا از نخبگان و دانشمندان تهی کنند؛ اگر نابسامانی در جایی وجود دارد باید ایستاد، مقاومت کرد و مشکل را اصلاح و برطرف کرد.
حجت الاسلام والمسلمین مروی افزود: در بخش دیگری از سخنان خود خدمت به خلق را یکی از شاخصهای زندگی ائمه معصومین (ع) و از روشنترین و ملموسترین عبادتِ اجتماعی در سیرۀ عبادی ائمه اطهار (ع) دانست و اظهار کرد: خدمت به مردم در رأس سیره و سخن همه امامان معصوم (ع) بوده، حال گاهی این گره گشایی در قالب رسیدگی به نیازمندان و فقرا و گاهی به صورت هدایت بوده است.
حجت الاسلام والمسلمین مروی افزود: خداوند متعال همه بندگان خود را دوست دارد، از این رو خدمت به مخلوقات خداوند از راههای مؤثر قرب الهی و از بسترهای کسب رحمت الهیست.
پزشکی، از بهترین بسترهای خدمت به خلق است
وی فرصت کمک به مردم را نعمت و توفیق الهی خواند و تصریح کرد: جامعه پزشکی بهترین فرصت را برای بهترین کمکها به مخلوقات خداوند در اختیار دارند؛ چه خدمتی بالاتر از بازگرداندن سلامتی و برطرف سازی درد و رنج و بیماری از تن یک انسان؟
پزشکی یک مسئولیت و تعهد انسانیست
حجت الاسلام والمسلمین مروی با تأکید بر اینکه حرفه پزشکی شغل نیست بلکه یک مسئولیت و تعهد انسانی است، عنوان کرد: ایرانیان در گذشته به پزشکان «حکیم» میگفتند، «حکیم» یکی از اسامی خداوند متعال و از نامهای قرآن کریم است و نامیدن پزشکان با عنوان «حکیم» نشان دهنده عظمت این حرفه بوده که بیش از آنکه امری مادی باشد، امری معنوی و الهیست و به افرادی اطلاق میشود که علم و عمل را توأمان دارند.
در ابتدای این دیدار دکتر محمود شبستری سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد و جمعی از استادان این دانشگاه به بیان دیدگاههای خود پرداختند و گزارشی از موفقیتهای دانشگاه علوم پزشکی مشهد و درخشش آن در سطوح ملی و بین المللی ارائه کردند.