شهردار شیراز از تصویب ۷۷ پروژه محرومیتزدایی به ارزش ۵ هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال برای ۴۰ محله محروم این کلانشهر خبر داد.
وی از تصویب ۷۷ پروژه محرومیتزدایی به ارزش ۵ هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال برای ۴۰ محله محروم شیراز خبر داد و افزود:در هفتههای اخیر حدود ۴۷ پروژه به ارزش ۲۵۰ میلیارد ریال را به بهرهبرداری رسید.
شهردار شیراز با بیان اینکه بخش مهمی از اطلاعات مورد نیاز خود را برای محرومیتزدایی از قرارگاه محرومیتزدایی احمدبن موسی (ع) سپاه فجر اخذ کردیم، گفت: وقتی که کار محرومیتزدایی را در شهرداری آغاز کردیم، این قرارگاه دو سال جلوتر از ما بود و از وضعیت مسائل مختلف شهری و اجتماعی نظیر وضعیت پارکها، معابر و وضعیت آسفالت آنها مطلع بودند.
اسدی با تصریح اینکه طبق مصوبه شورای شهر شیراز باید ۳ درصد از بودجه شهرداری صرف محرومیتزدایی شود، افزود: امروز بودجه عمرانی شهرداری شیراز ۱۹۵ هزار میلیارد ریال است و این به آن معناست که حدود ۶ هزار میلیارد ریال را میتوان به پروژههای محرومیتزدایی اختصاص داد.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده در بحث مرمت منزل محرومان در شیراز گفت: به پیشنهاد سپاه فجر مرمت هزار واحد مسکن محرومان مطرح شد که از این تعداد شهرداری مرمت ۵۰۰ واحد را متقبل شد و تا به امروز ۱۲۰ میلیارد ریال شهرداری شیراز برای این کار اختصاص داده است و آمادگی داریم تا ۳۰ میلیارد ریال باقیمانده سهم شهرداری را به سرعت پرداخت کنیم.
شهردار شیراز با تأکید بر اینکه امروز هیچ پروژه تعطیل و نیمهتعطیلی در شیراز وجود ندارد، افزود: در تاریخ ۱۱۰ ساله شهرداری شیراز سابقه این تعداد و حجم و مبلغ پروژه وجود ندارد. همچنین هیچگاه سابقه اجرای عملیات عمرانی ۲ خط مترو به صورت همزمان در شیراز وجود ندارد.
جانشین فرمانده سپاه فجر فارس در قرارگاه محرومیتزدایی احمدبن موسی (ع) هم در گفت: این قرارگاه با هدف محرومیتزدایی در ۴ حوزه مسکن، بهسازی معابر روستایی، اشتغالزایی و مسائل اجتماعی از قبیل ساماندهی معتادان متجاهر در استان فعالیت میکند.
مجید علیپور افزود: یکی از اقداماتی که در استان فارس ضرورت داشت، ایجاد مرکزی برای ساماندهی معتادین متجاهر بود که یکی از مراکز آموزشی و پادگانها را برای این کار تغییر کاربری دادهایم و تبدیل به کمپ ترک اعتیاد برای معتادان شد. در فاز اول این مرکز، ۲۷۰ معتاد متجاهر را جمعآوری و نگهداری کردیم.
وی با یادآوری اینکه این مرکز با مشارکت برخی از دستگاهها در شیراز راهاندازی شد، افزود: مراکزی که در این زمینه مشارکت کردند شامل شهرداری شیراز، بهزیستی، کمیته امداد امام خمینی (ره)، جهاد، مجموعه بنیاد مسکن و مجموعه فرمانداری هستند که هر کدام برای خدمت به مردم اقداماتی را انجام میدهند.
مرتضی موصلی،مدیرکل کمیته امداد امام خمینی فارس مهمترین هدف کمیته امداد را تأمین مسکن عنوان کرد و گفت: ساخت هزار و ۲۰۰ واحد مسکن برای نیازمندان در استان آغاز شده است. همچنین در بحث تأمین جهیزیه برای زوجهای جوان هم هزار و ۶۲۰ جهیزیه با کمک خیران تأمین و توزیع کردیم.
محمدرضا هوشیار، مدیرکل بهزیستی فارس هم با اشاره به اینکه تفاهمنامهای در خصوص محرومیتزدایی با سپاه داشتیم که طی آن بیش از ۳۰۰ خانه نیازمندان مرمت شد، گفت: امسال نیز سهمیه مشخصی برای این کار در نظر گرفته شده است که انجام خواهد شد.
رئیس کمیته محرومیتزدایی شورای اسلامی شهر شیراز هم با بیان اینکه از بهمنماه ۱۴۰۰ فعالیت کمیته محرومیتزدایی را شروع کردیم، گفت: یکی از مهمترین مسائلی که باید به جد پیگیری شود، رفع فقر و غبار محرومیت از چهره شهر و نیازمندان است.
سیده مریم حسینی افزود: پیگیری اتمام درمانگاههای ناتمام، تأمین مسکن برای افراد بیبضاعت، راهاندازی مجتمع شوق زندگی، بازدید مستمر از پروژههای محرومیتزدایی، اختصاص ۳۰۰ میلیارد ریال بودجه برای ۱۰۱ پروژه محرومیتزدایی در شهر شیراز از جمله این اقدامات هستند.