پیش بینی میشود بیش از ۱۲۷ هزار تن پیاز از مزارع آذربایجان غربی برداشت شود.
مهدیه فلاح افزود: شهرستانهای میاندوآب، مهاباد، نقده، بوکان و شاهیندژ بیشترین سطح زیرکشت پیاز استان را به خود اختصاص داده اند که ارقام کشت شده در آن شامل پیاز قرمز آذر شهری، زرگان و پیاز محلی است.
فلاح اظهار کرد: توسعه آبیاری میکرو این محصول از اهداف سازمان برای صرفه جویی در مصرف بهینه آب است که امسال در سطح یک هزار و ۸۰۲ هکتار با استفاده از نوار تیپ آبیاری و کشت شده بود.
وی، با بیان اینکه درسال زراعی جاری تغییر الگوی کشت برای محصولات زراعی در شهرستانهای استان کلید خورد که پیاز نیز جزء این محصولات بود،گفت: پیاز تولیدی آذربایجان غربی از کیفیت خوبی برخوردار است و در صورتی که شاهد بارشهای بهتری باشیم، عملکرد و بازدهی این دست محصولات زراعی بیشتر خواهد بود.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی اضافه کرد: عملیات برداشت محصول پیاز در سطح استان از اواخر شهریور آغاز شده و تا اوایل آبان ادامه خواهد داشت.