دانش آموزان مدارس ایرانی در دمشق سال تحصیلی جدید را با شور و شوق فراوان آغاز کردند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ از دمشق، در مدرسه پسرانه مجتمع آموزشی امام خمینی (ره) و مدرسه دخترانه مجتمع آموزشی حضرت زینب (س) در دمشق، ۲۲۰ دانش آموز در سه مقطع ابتدایی، راهنمایی و متوسطه مشغول به تحصیل هستند.
برپایه این گزارش، مراسم آغاز سال تحصیلی جدید دانش آموزان ایرانی با حضور محمد کاظم حجاری مشاور وزیر آموزش و پرورش جمهوری اسلامی ایران، علیرضا آیتی کاردار سفارت کشورمان در سوریه، شماری از مسئولان نهادهای جمهوری اسلامی ایران فعال در سوریه، معلمان و اولیای دانش آموزان برگزار شد.
آیتی در گفتگوی کوتاهی با خبرنگار خبرگزاری، آغاز سال تحصیلی جدید را تبریک گفت و علاوه بر ضرورت آشنا ساختن دانش آموزان با شیوههای نوین فراگیری علم و دانش، توجه به بعد عقیدتی در تربیت آنان را ضروری دانست.
همچنین شرکت کنندگان پس از مراسم آغاز سال تحصیلی، از طرح تکمیلی هوشمند سازی قطع راهنمایی و تالار چند منظوره شهید فهمیده بازدید کردند.