رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: بیش از ۸۰ درصد مردم در گروههای خانوادگی عضو هستند.
وی با اشاره به تاثیرپذیری اعضای خانواده از یکدیگر، گفت: براساس آمارهای موجود، بیش از ۸۰ درصد مردم در گروههای خانوادگی عضو هستند، چون افراد حاضر در گروه خانوادگی یکدیگر را میشناسند، از یکدیگر پیشفرض منفی ندارند و به همین دلیل تاثیرپذیریشان از هم بیشتر از دیگران است. وقتی یکی از این اعضای خانواده نظری مطرح میکند، باتوجه به شناختی که دیگر اعضا از او دارند، اثرپذیری بیشتری هم از آن نظر خواهند داشت.
حجتالاسلام قمی اضافه کرد: اهمیت خانواده هر روز بیشتر معلوم میشود و با مسائل کلانتر از قبیل علم، فرهنگ و پیشرفت گره میخورد؛ این که بنیاد خانواده در قید و بند مواضع گذشته نماند و به تناسب نیاز روز و فرمان، ولی فقیه، دستورات جدیدی تدوین و اقدامات خود را به روز رسانی کرد و با یافتن خلاءهای موجود نسبت به رفع آنها تصمیم گرفت، اتفاق خوبی است که در این مدت شاهد آن بودیم و شجاعت تامل برانگیز این بنیاد را نشان میدهد.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با انتقاد از نبودن برنامهریزی برای امر خانواده در تصمیمگیریهای کلان افزود: در امر خانواده که دامنه گستردهای دارد، هنوز قله و امری رفیع در بالا دست مشخص نشده است که رسیدن به آن نیازمند تلاش باشد. مجموعههای فعال در حوزه خانواده کم هستند و پژوهشهای انجام شده در این زمینه هنوز به حد لازم نرسیده است.
وی ادامه داد: اگر برنامهای در این زمینه وجود دارد، بنیاد خانواده باید زودتر نسبت به اجرای آن اقدام کند و اگر برنامهای نیست، این بنیاد باید هرچه زودتر نسبت به تدوین برنامه مناسب، اقدام مرتبط را انجام دهد. قله بلند، موضوع و عنوانی است که نظر عامه مردم جامعه را جلب کند و برای بخش اعظم کنشگران اجتماعی اهمیت داشته باشد.
حجت الاسلام قمی گفت: بنیاد ملی خانواده که میخواهد نقش قرارگاهی داشته باشد باید نسبت به مسائل و نیازهای روز آرایش هوشمندانه بیابد و برنامه دقیق و بهروز داشته باشد. به فرموده مقام معظم رهبری باید سدها شکسته شود و موانعی که در مسیر وجود دارند، هر چه زودتر از میان برداشته شود.
به گفته وی کنشگران موثر میتوانند در نبرد و مصاف با مشکلات، تحلیلگر باشند و به درستی از خود واکنش نشان دهند که این دو موضوع در شرایط فعلی فاصله زیادی با یکدیگر دارند.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: باتوجه به حجم مشکلات و سختیهایی که در این زمینه وجود دارد، ارتشی که برای نبرد با آن انتخاب کردهایم، از نیروی کمی برخوردار است و اگر میخواهیم درگیر جنگی مشابه چالدران نشویم، باید به افزایش و تقویت کنشگران خود بپردازیم و این موضوعی است که بنیاد خانواده باید به آن بپردازد.
حجتالاسلام قمی با اشاره به ظرفیتهای سازمان تبلیغات اسلامی افزود: بنیاد باید در این مسئله، از کمک دیگر دستگاهها که توان فعالیت در این زمینه را دارند و در این موضوعات امتحان خود را پس دادهاند هم استفاده کند.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با اشاره به نیازهای روز جامعه در حوزه خانواده، گفت: یکی از کارهایی که بنیاد ملی خانواده باید در این عرصه فعال باشد این است که تعداد نهادها و ارگانهای فعال در زمینه خانواده را افزایش دهد و ذهن مسئولان مرتبط در این حوزهها را با موضوع خانواده درگیر کند؛ البته مردم هم باید در میدان حاضر شوند تا پیروزی نهایی حاصل شود.
حجتالاسلام قمی در پایان با اشاره به ظرفیتهای سازمان تبلیغات اسلامی و تجربیات موفق این سازمان در دیگر امور افزود: اگر از سازمان تبلیغات اسلامی کمکی خواسته شود، اتفاق خوبی است که میتواند حاصل شود.