رئیس کمیته محرومیتزدایی شورای اسلامی شهر شیراز با بیان اینکه اگرچه سند محرومیتزدایی ۴۰ محله تدوین شده، اما دستگاهها پای کار نیامدهاند، بنابراین در شاخصهای بررسی محرومیت محلات باید بازنگری شود.
سیده مریم حسینی به سند محرومیتزدایی به عنوان دومین دستور کار این جلسه هم اشاره و روند طرح و تصویب لایحه سند محرومیتزدایی را تشریح کرد.
شهردار شیراز هم در این جلسه گفت: پروژههای محرومیتزدایی فعالیتی جدید در این دوره از شورای اسلامی شهر و شهرداری شیراز و قرارگاه احمدبن موسی (ع) سپاه فجر فارس است.
محمد حسن اسدی افزود: شاهد فصل جدید شکوفایی این کلانشهر بر اساس تفاهمنامههای موجود در بحث محرومیتزدایی هستیم.
رئیس کمیته محرومیتزدایی شورای اسلامی شهر شیراز با اشاره به پیشبینی ٣ درصدی بودجه عمرانی برای امور اجرایی و کالبدی پروژههای محرومیتزدایی، خاطرنشان کرد: در تاریخ شورای اسلامی شهر و شهرداری این کلانشهر اتفاق ارزندهای رخ داده و امروز باید قدر داشتهها و ظرفیتها در مسیر محرومیتزدایی را دانست.
مهدی طاهری عضو شورای اسلامی شهر شیراز هم در این جلسه گفت: ریل محرومیتزدایی که در شورای ششم ایجاد شده، باید در قالب یک چارچوب و دستورالعمل دنبال شود.
او با بیان اینکه بودجه ٣ درصد عمرانی شهرداری شیراز به این مهم اختصاص داده شده است، گفت: وقتی از قرارگاه صحبت میشود، یک جنس ستادی پیشران دارد که حاکمیت هم باید در آن دخیل باشد، چون محرومیتزدایی شهری مطرح است.
محمدرضا هاجری عضو کمیته محرومیتزدایی شورای اسلامی شهر شیراز نیز با تأکید بر این نکته که نقش دستگاهها به تفکیک و به خوبی در سند محرومیتزدایی باید مشخص شود، افزود: تفاهم نامهای با قرارگاه حضرت احمدبن موسی-شاهچراغ (ع) منعقد و محدوده خدماترسانی شهرداری در بحث محرورمیتزدایی مشخص شود.
جانشین فرماندهی سپاه فجر فارس در قرارگاه حضرت احمد بن موسی (ع) هم در این جلسه از همت و اراده شهرداری و شورای اسلامی شهر شیراز در موضوع محرومیتزدایی تقدیر و اظهار کرد: شهرداری و شورای اسلامی در حد شعار ورود نکرده بلکه این اراده را هم تبدیل به قانون کردند.
مجید علیپور تصریح کرد: باید این اقدامات به خوبی برای مردم تشریح و تبیین شود.
او بیان کرد: محرومیتزدایی تنها با اعتبارات شهرداری ممکن نیست بلکه همه دستگاهها باید در شیراز پای کار بیایند.
جانشین فرماندهی سپاه فجر فارس در قرارگاه حضرت احمدبن موسی (ع) به پیشنهاد کار در قالب یک قرارگاه مشترک هم اشاره و بیان کرد: در یک محله ممکن است نیاز به خانه بهداشت باشد که فرماندار باید به دستگاه متبوع تکلیف کند.
علیپور با بیان اینکه امروز ریلگذاری در عرصه محرومیتزدایی به خوبی توسط شورای اسلامی شهر و شهرداری انجام شده است، تأکید کرد: الزمات قانونی و ضمانت اجرا در سند محرومیتزدایی مشخص شود.