محققان کشور با طراحی سامانهای علاوه بر حذف نظارت نیروی انسانی در جهت هوشمندسازی کشاورزی گام برداشتند.
مدیر عامل این شرکت دانش بنیان با اشاره به مفهوم راهکار جامع، بیان کرد: مجموعهای از سختافزار و نرمافزار به مشتری ارائه داده میشود که همواره مدیریت خدمات با تأمینکننده است. بهبیاندیگر، برای کنترل گلخانهها، تعدادی حسگر در آن مکان نصب میکنیم که با اندازهگیریهای خاص اطلاعات به مرکز داده منتقل میشود. سپس این تصمیمگیریها به ادوات سختافزاری گلخانه بازمیگردد و مسئول کنترل تجهیزات شرایط محیطی و آبیاری را بهصورت خودکار کنترل میکند.
این فناور با بیان اینکه مشتری در انجام خدمات هیچگونه دخالتی ندارد، تصریح کرد: سیستم راهکار هوشمندسازی کشاورزی در این شرکت بیسیم است و برای مدیریت نرمافزار مزرعه از هوش مصنوعی و فازیلاجیک (یکی از روشهای پیشرفته کنترل دیجیتال) استفاده میکنیم که از ویژگیهای متمایزکننده این محصول با نمونههای داخلی به شمار میرود.
وی در ادامه افزود: تطبیق سیستم کنترلی با یک سیستم ناشناس توسط این راهکار انجام میشود که منجر به کنترلی دقیقتر میشود. شناسایی و کنترل پارامترها در یک گلخانه اقدام بسیار سختی است و از سیستم راهکار جامع استفاده میکنیم که قابلیت تطبیق دارد.
مدیرعامل این شرکت دانشبنیان گفت: نگاهی هوشمند به گلخانه داری، پایش دقیق و کامل شرایط محیطی گلخانه از راه دور، کنترل هوشمند و خودکار تأسیسات گلخانه، استفاده از الگوریتمهای هوش مصنوعی برای بهینهسازی پارامترهای مؤثر بر گلخانه، مصرف انرژی بهینه و بهبود حاصلخیزی گلخانهها و حذف نیاز نظارت شبانهروزی نیروی انسانی از ویژگیهای برجسته این راهکار محسوب میشود.
این فناور گفت: این محصول علاوهبر گلخانهها، در آبیاری مزارع بزرگ استفاده میشود. این سیستم با باتری کار میکند که طول عمر آن چند سال است. این راهکار به دلیل تبعیت از استانداردها برای مرغداری، گاوداری و پرورش ماهی بسیار مناسب است.
فعال حوزه دانشبنیانی مطرح کرد: این استانداردسازی منجر به استفاده در کاربردهای مختلف میشود و میتوان بدون ایجاد هیچگونه مشکلی، میزبان شبکههای خارجی شد.