مدیرعامل شهرکهای صنعتی آذربایجانغربی گفت: اسناد ثبتی و تفکیکی ۸۰۰ هکتار از واحدهای صنعتی و تولیدی شهرک های صنعتی استان دریافت شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی آذربایجانغربی با شاره به اخذ سندهای ثبتی واحدهای صنعتی به عنوان یک اقدام شاخص و سنددار شدن ۸۰۰ هکتار از اراضی نواحی صنعتی، اظهار کرد: با طرح موضوع و مشکلات ۹۰ پرونده واحدهای صنعتی در ستاد تسهیل استان، ۶۰ درصد مشکلات این واحدها برطرف شده است.
امیر شهسوار با بیان اینکه افزون بر نیمی از واحدهای صنعتی موجود در شهرکهای صنعتی استان سند ثبتی صادر شده است اظهار امیدواری کرد: تا پایان امسال تمام واحدهای صنعتی شهرکهای صنعتی آذربایجان غربی سنددار میشوند.
وی با اشاره به فعالیت ۲۱ شهرک و ۱۶ ناحیه صنعتی در سطح استان، گفت: تاکنون یک هزار و ۳۳۲ هکتار زمین صنعتی در شهرکها ونواحی صنعتی استان آمادهسازی و ۹۷۳ هکتار واگذار شده است. همچنین یک هزار و ۵۴۶ واحد در شهرکها دایر و فعال بوده و ۲۲۶ واحد به دلیل عدم تامین نقدینگی، مواد اولیه و مشکلات بازاریابی غیرفعال هستند.
این مقام مسئول مهمترین دلایل غیرفعال یا راکد بودن واحدهای استان را عدم تامین نقدینگی، عدم تامین مواد اولیه، بازاریابی، صادرات و تحریم عنوان کرد و افزود: آذربایجانغربی جزو استانهای شاخص در احیای واحدهای صنعتی راکد است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی آذربایجانغربی گفت: ۲۷ هزار و ۳۸۲ نفر اشتغال در ۱۵۴۶ واحد و نواحی صنعتی استان فعالیت دارند و برای این واحدها ۵۱ هزار و ۹۷۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری انجام شده است.
شهسوار در خصوص مهمترین اقدامات شش ماهه اخیر نیز گفت: در راستای توسعه خدمات زیربنایی در شهرک و نواحی صنعتی استان، ۱۵ هزار تن آسفالت، ۴۰ هزار مترمکعب جدول گذاری و ۳۰۰ هزار مترمکعب عملیات زیرسازی انجام شده ضمن اینکه عملکرد مناسب در نهضت آسفالت و بهبود وضعیت و سیمای شهرکهای صنعتی، موجب رضایت واحدها شده است.
وی با اشاره به فعالیت دفتر خدمات الکترونیک کلینیک کسب و کار اظهار کرد: برای نخستین بار در کشور مجوز مرکز نوآوری خوشههای صنعتی اخذ شده که طی دو هفته آینده فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی آذربایجانغربی افزود: راه اندازی دفتر خدمات الکترونیک کسب و کار در استان برای اولین بار در سطح کشور و با هدف معرفی خدمات و همیاری واحدها و طرحهای صنعتی استان از دیگر اقدامات شاخص در نیمه نخست امسال بوده است.
شهسوار گفت: اراضی ملی و منابع طبیعی بین حد فاصل شهرک صنعتی فاز یک و دو وجود دارد که در تلاش هستیم در صورت استفاده از اراضی مذکور، شهرکهای صنعتی یک و دو و اراضی اطراف را به قطب صنعتی ارومیه تبدیل کنیم.
معاون فنی شرکت شهرکهای صنعتی آذربایجانغربی نیز در بخشی از این نشست گفت: از ۹۹ شرکت دانش بنیان استان، ۵۶ واحد در شهرکها و نواحی صنعتی استان مستقر و امسال ۹ مجوز حضور واحد دانشبنیان جهت استقرار در شرکت صنعتی استان صادر شد ضمن اینکه در سال جاری ۲۲ واحد راکد و مستقر در شهرک و نواحی صنعتی استان به چرخه تولید بازگشتند.