۴ واحد تولید و فروش موادغذایی و اماکن عمومی در نیشابور به علت رعایت نکردن اصول و ضوابط بهداشتی پلمپ شدند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: کارشناسان بهداشت محیط معاونت بهداشت، پس از بازرسیهای مکرر و
دکتر هادی حسین زاده افزود: با توجه به وجود شکایتهای مردمی و وجود نواقص بهداشتی متعدد، این اماکن و مراکز براساس مقررات اصلاحیه ماده ۱۳ قانون موادخوراکی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی، پلمب شدند.
وی ادامه داد: این مراکز و اماکن شامل خدمات آشپزی، مجتمع تولید نان، میوه فروشی و باشگاه ورزشی بودند.
این مسئول وجود نواقص بهداشتی در بخش ابزار و تجهیزات، بهداشت فردی و مشکلات ساختمانی، رعایت نکردن شرایط انتقال مواد غذایی با وسایل نقلیه دارای مجوز مرکز بهداشت، نبود تهویه مناسب و رعایت نکردن شیوه نامههای ابلاغی را به عنوان قسمتی از مشکلات بهداشتی این مراکز و اماکن برشمرد.
وی در ادامه با اشاره به تعطیلی موقت این واحدها، تصریح کرد: براساس مقررات پس از طی زمان قانونی، در صورت مراجعه و درخواست متصدی، واحد پلمب شده فقط برای رفع نواقص، فک پلمب خواهد شد و ادامه فعالیت مرکز، منوط به اخذ مجوز و تاییدیه بهداشتی از مرکز بهداشت است.