استاندار هرمزگان از شرکتهای دانش بنیان حوزه صنایع دریایی خواست برای کاهش این هزینهها به این صنعت ورود کنند.
وی با اشاره به قراداد یکی از کشورهای حاشیه خلیجفارس برای کاهش هزینههای شیرینسازی آب دریا گفت: اگر شرکتهای دانشبنیان بتوانند این کار را انجام دهند هزینه شیرین سازی آب در ایران به یک چهارم کاهش خواهد یافت و کشاورزی با آب، آبشیرینکنها در کشور اقتصادی خواهد شد که بزرگترین خدمت به آیندهی ایران است.
استاندار هرمزگان افزود: باید با ارتقای توان مدیریتی در کِشتیسازی و تعریف شیوههای نوین مدیریت در این حوزه، به حرکت رو به جلو و توسعه صنعت کِشتیسازی در کشور کمک کنیم.
بیشتر بخوانید؛ افزایش ظرفیت آبرسانی در شهرستان قشم
دوستی با اشاره به مشکلات پیشروی طرحهای خصوصیسازی در کشورگفت: این پیشنهاد در دولت مطرح شده که برای دور کردن صنعت کِشتیسازی از مدیریت غیر بهرهور دولتی، طرح تفکیک مدیریت از مالکیت در شرکت کِشتیسازی ایزوایکو اجرایی شود و از توان بخش خصوصی نیز در این حوزه استفاده کنیم.
استاندار هرمزگان افزود: از ابتدای دولت تاکنون حدود ۱۰ میلیون تن ظرفیت جدیدِ تولید فولاد ایجاد شده است که اگر از زنجیرهی اسکراپ و قراضهها نیز برای نقشآفرینی در آن استفاده کنیم در تولید فولاد کمتر با محدودیتهای انرژی و سنگآهن مواجه خواهیم بود.
دوستی با اشاره به تعریف۱۰پهنهی عاری از مجوز و تعریف شهر شیشه در استان هرمزگان گفت: آمادگی داریم در شهر شیشه و شهر سیلیس نیز با شرکتهای دانشبنیان همکاری کنیم.