جلسه بررسی وضعیت، فرصت ها و تهدیدات حضور اتباع خارجی در کاشان برگزار شد.
حجت الاسلام و المسلمین حسینی با پیشنهاد اینکه ظرفیت های خالی دانشگاه های غیردولتی را می توان با این اتباع پر کرد، گفت: رویکرد ما این است که امکان تحصیلات عالیه برای این افراد فراهم کنیم، چون، اگر یک تبعه افعانستانی با تحصیلات عالیه به کشورش بازگردد، قطعا مفیدتر خواهد بود؛ ضمن آنکه در داخل کشور نیز برخورد با یک عنصر بی سواد مشکل تر از یک فرد باسواد است.
مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری اصفهان نیز گفت: با اجرای مصوبات ساماندهی اتباع خارجی، بخش عمده مشکلات در حوزه اتباع خارجی حل خواهد شد.
مهدی نادری گفت: بیشترین خدماتی که اتباع خارجی در ایران دریافت میکنند، مربوط به افغانستانیهاست و البته در قبال آن نیز، در کشور کار و فعالیت میکنند.
وی گفت: خدمات ارائه شده به اتباع خارجی شامل حوزههای مختلف اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، آموزشی و پزشکی و درمانی میشود.
مهدی نادری گفت: از نظر اقامت و اشتغال، اتباع افغانستانی و بعد از آن اتباع کشورهای عربی، بیشترین حضور را در استان دارند و سرمایهگذاران زیادی نیز در بین آنان وجود دارند که دیدِ کشورمان به آنها مثبت است.
محمد شریف زارعی، فرماندار کاشان هم در این جلسه به این موضوع که اتباع بیگانه هم فرصت و هم تهدید محسوب می شوند، اشاره کرد و گفت: بعد از اتفاقات افغانستان، موج مهاجران بیشتر شده است که دستگاه های متولی و وزارت کشور پیگیر ساماندهی اتباع هستند.