نمایندگان مجلس شورای اسلامی با اجرای آزمایشی لایحه عفاف و حجاب به مدت سه سال موافقت کردند.
پیش از رای گیری موسی غضنفرآبادی رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس درباره این لایحه گفت: این لایحه ۱۵ ماده داشت، ولی مباحث فرهنگی در آن لحاظ نشده بود بر همین اساس ۳۵ ماده در حوزه مباحث فرهنگی در این لایحه گنجانده شد تا دستگاهها اقداماتی را علیه جنگ روانی دشمن انجام دهند.
رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی افزود: این لایحه در ۵ فصل طراحی شده است که وظایف عمومی دستگاههای اجرائی، تکالیف اختصاصی دستگاههای اجرائی، وظایف عمومی و مسئولیت اجتماعی و جرائم و تخلفات از جمله فصلهای این لایحه است.
نمایندگان با اجرای آزمایشی لایحه به مدت یک، دو، ۴ و ۵ سال مخالف کردند و در نتیجه محمدباقرقالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی متن گزارش کمیسیون قضایی در خصوص اجرای ۳ ساله این لایحه به صورت آزمایشی را به رای گذاشت که موافقت شد.
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: این لایحه با همکاری کمیسیون حقوقی و قضایی و قوه قضاییه تدوین شده است و از همه کمیسیونها به ویژه کمیسیون فرهنگی قدردانی میشود.
۲۲ مرداد نمایندگان مجلس شورای اسلامی با بررسی لایحه عفاف و حجاب بر اساس اصل ۸۵ قانون اساسی موافقت کردند که به این ترتیب مسئولیت بررسی این لایحه از صحن مجلس به کمیسیون مشترک واگذار شد تا این قانون به صورت آزمایشی اجرا شود.