دبیر انجمن نگهداری و مدیریت داراییهای ایران بر تلاش و فعالیت موثر شرکتهای دانش بنیان در تولید، ساخت و بومی سازی قطعات تاکید کرد.
وی افزود: با توجه به تحریمها در کشور ضرورت نگهداشت و مدیریت داراییها اهمیت بالایی دارد تا بهترین و بیشترین ارزش نصیب جامعه و شرکتهای مختلف شود.
نصر بیان کرد: خلا بزرگ تحریمها در کشور اجازه نمیدهد تا از انتقال تکنولوژی و استفاده از فناوریهای روز دنیا بهرهمند شویم که شرکتهای دانش بنیان باید این خلا را در راستای مدیریت بهینه، ساماندهی کنند.
وی افزود: تاکید ما نواوری بهره وری است شرکتهای دانش بنیان باید تلاش کنند تولید، ساخت و بومی سازی قطعات همچنین به روز اوری فناوری را مدیریت کنند تا داراییها نیز مدیریت شود.
وی در پایان تاکید کرد عرصه برای حضور فعال شرکتهای دانش بنیان وجود دارد امیدواریم بیش از پیش شاهد حضور شرکتها در این راستا باشیم.
جبارعلی ذاکری رئیس کمیته علمی جایزه ملی تعالی نگهداری، در ادامه این رویداد اظهار کرد: اولین گام برای توسعه نگهداریها و مدیریت داراییها در مجموعه ها، تغییر باوران مدیران ارشد سازمان هاست، در سازمانهایی که این باور را دارند شاهد موفقیتهای خوبی بودیم لذا یکی از تکالیف ما فعالان در حوزه نت، تغییر نگاه مدیران به مقوله نت است البته باید فرهنگ سازی در سازمانها شکل بگیرد.
ذاکری گفت: انجمن نگهداری نت ایران، این گام را موثر میداند و در اولویت برنامههای خود قرار میدهد.
وی اشاره کرد: از سال گذشته ملی شدن جایزه به تصویب سازمان بهره وری ایران رسیده است که این امر نشان از اهمیت موضوع برای سازمان ملی بهره وری را زیاد میکند چراکه با بررسی ارزیابی فرایندها ملی بودن جایزه تایید شده است.
ذاکری افزود: استفاده از آینده پژوهی و فناوریهای نوظهور در حوزه نت نیازمند همت جمعی است. کاربرد هوش مصنوعی در نت و موارد مشابه میتواند گامهای موثری را در این بین تحقق بخشد.