جشنواره غذاهای سنتی با عنوان «سفره کُردی» در راستای حفظ و احیای میراث فرهنگی و بومی در سنندج برگزار میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ امیر صادقی رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی سنندج گفت: جشنواره غذاهای بومی کردستان، 12 مهرماه در سه بخش غذاهای اصلی، پیشغذا، دسر و دمنوش با حضور مسئولان، هنرمندان، داوران و شرکتکنندگان در هتل جهانگردی سنندج برگزار میشود.
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی سنندج، شناسایی انواع خوراکیهای بومی منطقه به عنوان میراث فرهنگی و حضور در جشنوارهها و نمایشگاهها برای ارائه غذاهای محلی را از مهمترین اهداف این جشنواره بیان کرد و افزود: تاکنون بیش از 10 نوع غذای محلی سنندج در آثار ملی ثبت شده است.
وی عنوان کرد: اصالت غذا، اصالت پیش غذا، طعم، مزه و مواد تشکیل دهنده، سفرهآرایی و چیدمان سنتی، رعایت نکات بهداشتی، خلاقیت در ارائه غذا، دسر، شیرینی و دمنوش محلی از جمله مواردی است که برای امتیازدهی مورد توجه داوران قرار میگیرد.
صادقی با بیان اینکه به 5 نفر برتر جوایز نفیسی اهدا میشود، گفت: این جشنواره بههمت اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی سنندج و با همکاری شرکت توسعه هتلسازی دریا، کارا پرواز سلامت پارس، هتل جهانگردی سنندج، هتل شادی سنندج، شرکت ماد آلند دیار دیاکو و شوان گشت به مدت یکروز در سنندج برگزار میشود.