رئیس سازمان امور اجتماعی کشور گفت:سازمانهای مردم نهاد آمادگی هر نوع همکاری با سازمان بیمه سلامت برای پوشش هر چه بیشتر بیمه همگانی و ارائه خدمات درمانی را دارند.
معاون امور مشارکت های اجتماعی سازمان امور اجتماعی کشور گفت: بیش از ۱۰ هزار سازمان مردم نهاد در کشور داریم که ظرفیت بالایی برای تقویت خدمت رسانی به افراد در مناطق کمتر برخوردار دارند.
دکتر محمد مهدی ناصحی مدیر عامل سازمان بیمه سلامت در این دیدار گفت: بیمه همگانی یکی از مهمترین شاخص های توسعه یافتی است و حوزه سلامت برای رسیدن به این مهم نیازمند تأمین مالی است که سازمانهای مردم نهاد می توانند در تأمین مالی به بیمه سلامت در این بخش کمک کنند.
وی گفت: دولت سیزدهم به ایجاد بیمه همگانی و پوشش آحاد جامعه از نظر بسته خدمات توجه ویژه دارد.
دکتر ناصحی با بیان اینکه پوشش عشایر و روستاییان و افراد تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد از جمله اقدامات خوب در دولت سیزدهم است و ادامه داد: امیدواریم با مشارکت وزارت کشور بتوانیم پوشش همگانی بیشتری داشته باشیم، امسال ۵ دهک بیمه رایگان شدند و به ۱۲ میلیون نفر بیمه شده رایگان رسیدیم و رشد خوبی در این شاخص داریم.
مدیر عامل سازمان بیمه سلامت گفت: پوشش ۷۰ تا ۹۰ درصدی داروهای بیماران خاص در صندوق بیماری های خاص و سخت درمان از جمله اقدامات خوب دولت در حوزه سلامت و رفع دغدغه های مردم در این بخش است.
وی افزود: تقویت این حوزه نیازمند اجرای صحیح پزشکی خانواده و نظام ارجاع است.
دکتر ناصحی گفت: ۷ هزار میلیارد تومان اعتباری است که امسال برای صندوق بیماری های خاص و صعب العلاج اختصاص داده شده است که حضور سازمانهای مردم نهاد و خیرین می تواند نیاز های این حوزه که بیش از اعتبارات تخصیص یافته است برطرف کند.
دکتر عباسی رییس سازمان امور اجتماعی کشور در این دیدار گفت: تمایل تشکل های مردمی در حوزه سلامت بسیار بالاست و تقویت و تعالی کشور در گرو تقویت این حوزه است.
وی افزود: سلامت اجتماعی از دغدغه های مهم سازمان های مردم نهاد است و این تفاهم نامه زمینه ساز تعالی سلامت جامعه خواهد بود، زیرا امنیت و سلامت مهمترین دغدغه هر جامعه است که بیمه همگانی می تواند دسترسی همگان به خدمات بهداشتی و درمانی را تسهیل کند و در سازمانهای مردم نهاد آمادگی هر نوع همکاری با سازمان بیمه سلامت برای پوشش هر چه بیشتر بیمه همگانی و ارایه خدمات درمانی وجود دارد.