در ادامه گزارشهای انسان محور این بار همکارم به سراغ خیرانی رفته که وقت و سرمایه خودشون رو صرف بیماران سلیاکی کرده اند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس،یک گروه خیر در شیراز با راه اندازی نانوایی مخصوص سلیاکیها به آنها نان گرم میرسانند.
سلیاک حساسیت یه پروتئن گندم است و کسانی که به آن مبتلا هستند باید از نانهایی که با آرد ذرت، برنج و سیب زمینی تهیه میشوند تغذیه کنند.
آقای نیرومند و همسرش به همراه آقای جهانگیر در شیراز نانوایی نان گرم را برای سلیاکی راه اندازی کرده است.
در زمان حاضر در این نانوایی برای هزار و ۸۰۰ نفر از نان تهیه میکنند.
در این واحد نانوایی هر هفته ۲ نوبت و در هر نوبت ۴۰۰ بسته نان مخصوص سلیاکیها تهیه میشود.
مبتلایان به سلیاک به سبب حساسیت به گلوتن نمیتوانند نان گندم مصرف کنند و باید نان مورد نیاز خود را از آرد برنج، ذرت و سیب زمینی تهیه کنند.