نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: مسئولیت تمامیت جغرافیایی عراق با دولت مرکزی این کشور بوده و هر اتفاقی رخ دهد باید پاسخگو باشد که ناامنی در مرزهای مشترک نیز شامل این امر میشود.
نماینده مردم قصرشیرین، سرپل ذهاب، گیلانغرب در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بیش از یک هزار و ۳۰۰ کیلومتر مرز مشترک خاکی و آبی میان ایران و عراق وجود دارد و حوزه ژئوپلتیک منطقه محسوب میشود، اظهار کرد: بر این اساس میتوان اذعان کرد مباحث امنیتی و ثبات پایدار در میان کشورها یکی از مولفههای مهم برای برقراری و عمیق روابط است.
وی ادامه داد: عراق طی سالیان متعدد در زمان رژیم بعث دچار آسیبهایی شد و پس از آن نیز به واسطه حضور نظامیان آمریکایی و گروه تروریستی داعش خسارات زیادی را متحمل شد؛ اما این مهم در حالیست کهاکنون امنیت و ثبات به عراق بازگشته و زمان توسعه روابط اقتصادی، فرهنگی و دیپلماتیک است.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم ضمن تاکید بر اینکه دولت مرکزی عراق و اقلیم کردستان در چارچوب قوانین ملی این کشور روابط حسنهای با تهران دارند، افزود: این مهم در حالیست کهمسئولیت تمامیت جغرافیایی عراق با دولت مرکزی این کشور بوده و هر اتفاقی رخ دهد باید پاسخگو باشد که ناامنی در مرزهای مشترک نیز شامل این امر میشود.
نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: بر این اساس و مطابق توافقنامهای که منعقد شده، نباید هیچ تحرکی امنیتی علیه ایران در مرزهای مشترک صورت بگیرد