به همت گروهی از جوانان شهر آران و بیدگل، موکب حضرت محمد هلال بن علی (ع) در ایام شهادت امام رضا (ع) در مشهد مقدس راه اندازی شده و موکب داران با نان سنتی و مقوی آران و بیدگل از زائران و عزاداران پذیرایی میکنند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ آیین پخت نان عباسعلی، همه ساله در تمام طول سال و به صورت ویژه در ماه محرم و صفر در اغلب نانواییهای سنتی و صنعتی شهرستان آران و بیدگل برگزار میشود.
نان عباسعلی به نامِ حضرت ابوالفضل (ع) پخته میشود و مردم شهرستان، معمولا آن را به عنوان نان نذری میپزند.
در تمام ایام سال، این نان با عنوان «نان شیرین» یا «نان شیری» پخته میشود که آرد، روغن، شکر، شیر، زعفران، زرد چوبه و زنجبیل مواد اصلی آن را تشکیل میدهد.
آیین پخت نان عباسعلی آران و بیدگل در خرداد ۱۳۹۵ در فهرست آثار معنوی و ناملموس کشور به ثبت رسیده است.