مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران از انجام ۹ هزار و ۵۶۲ عملیات در قالب بیش از خدمات فنی و مهندسی در چاههای نفت و گاز از ابتدای فعالیت دولت سیزدهم تاکنون خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان خوزستان، حمیدرضا گلپایگانی ارائه خدمات فنی تخصصی یکپارچه را وجه تمایز شرکت ملی حفاری ایران با دیگر شرکتهای فعال در عرصه صنعت حفاری عنوان کرد و گفت: از سوی مدیریت خدمات فنی حفاری در ۲ سال اخیر ۹ هزار و ۵۶۲ عملیات در قالب بیش از ۲۰ نوع خدمات فنی و مهندسی به چاههای نفت و گاز در مراحل حفاری و یا در حال بهره برداری انجام داده است.
وی افزود: از آغاز به کار دولت سیزدهم تاکنون در رابطه با برنامههای صنعت نفت، ۱۹۵ حلقه چاه با ثبت متراژ ۱۵۸ هزار و ۴۱۰ متر در مناطق خشکی و دریایی کشور حفر و تکمیل نهایی و از سوی شرکتهای بهره بردار نفتی زیر مجموعه شرکت ملی نفت ایران در مدار تولید قرار گرفت.
گلپایگانی ادامه داد: با تلاش شبانه روزی کارکنان سختکوش این شرکت در مدیریتهای عملیات یک، ۲، ۳ و دریا در این مدت تعداد ۱۳ حلقه چاه ۲۰۱ روز زودتر از برنامه پیش بینی شده از سوی کارفرماها، تکمیل شد که از نظر ارزش اقتصادی و تولیدی شدن زود هنگام چاه، بسیار با ارزش است.
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران درخصوص طرحهای حفاری در دست اجرا یا اجرا شده در مدت یادشده میگوید: درحال حاضر این شرکت در اجرای طرحهای توسعهای شرکت ملی نفت ایران در طرحهای حفاری در میدانهای نفتی و گازی اهواز، مارون، سولابدر، کیش، آبان، پایدار غرب و چاههای اکتشافی در استانهای خوزستان، فارس و اردیبل در حال کار است، این در حالی است که طرحهای حفاری در میدان نفت شهر، سپهر و جفیر و تعمیر چاههای ژئوترمال (زمین گرمایی) در استان اردبیل تکمیل و تحویل کارفرماها شد.
این مقام مسئول تقویت ساخت داخل با استفاده از توان سازندگان و صنعتگران داخلی و شرکتهای دانش بنیان را از اولویتها و رویکردهای شرکت عنوان و اضافه کرر: حمایت از تولید کنندگان داخلی و بومی سازی قطعات و تجهیزات صنعت راهبردی راهبردی حفاری خط مشی اصلی شرکت بوده است و در این مدت علاوه بر تأمین قطعات و تجهیزات پر مصرف از منابع داخلی، شمار قابل توجهی قطعه و تجهیز مورد نیاز نیز تولید بار اول شده است.
گلپایگانی عملیات جداسازی، مونتاژ، برپایی و جابجایی دستگاههای حفاری را در مناطق عملیاتی در اقصی نقاط کشور کاری سخت، پیچیده و نیازمند متخصصان ماهر و کارآزموده دانست و افزود: در دولت سیزدهم در زمینه پاسخگویی به نیازهای شرکتهای متقاضی و براساس برنامههای صنعت نفت ۱۸۳ دستگاه حفاری با استفاده از بیش ۱۱ هزار کشنده سنگین و فوق سنگین و در قالب بار ترافیکی در مناطق عملیاتی جابجا شده است.
وی با اشاره به نقش این شرکت در ایجاد فرصتهای شغلی، میگوید: علاوه بر اینکه با بومی شدن صنعت حفاری در کشور بیش از ۱۸ هزار نفر به صورت مستقیم در قالب رسمی، قراردادی و پیمانکاری فرصت اشتغال یافته اند، از سوی دیگر نیز با استقرار دکلهای حفاری در مناطق عملیاتی استانهای مختلف برای بیش از ۹۰۰ نفر از ساکنان مناطق پیرامونی به صورت روزانه از ۳ تا ۲ سال فرصت کار ایجاد شده است.
گلپایگانی گردش مته حفاری به پشتوانه کالای ایرانی را از سیاستها و برنامههای اقتصاد مقاومتی در این شرکت عنوان کرد و گفت: مرور فعالیتهای شرکت مبین این نکته است که هیچ تحریم و محدودیتی نمیتواند برنامههای صنعت نفت کشور را در زمینه توسعه میادین و تولید متوقف کند و سختکوشان این شرکت پا به پای تلاشگران صنعت نفت به صورت جهادی در میدان عمل، حضوری فعال دارند.
گلپایگانی به افزایش شمار دکلهای فعال این شرکت از ۵۶ دستگاه در آغاز فعالیت دولت سیزدهم به ۶۴ دستگاه در حال حاضر و روند افزایش بهره وری در شرکت، گفت: تلاشگران این مجموعه بزرگ صنعتی با تکیه بر دانش فنی و تجربیات میدانی این توانمندی را دارند که در هر میدان نفتی خدمات عملیات حفاری و فنی و مهندسی را ارائه کنند.