رئیس هیئت مدیره اتحادیه قرآنی استان یزد گفت در حال حاضر هزار و ۲۰۰ جلسه قرآنی خانگی به ثبت رسیده است.
قادری افزود: هزار و ۲۰۰ جلسه خانگی در استان ثبت شده که قرار است طی دو سال به ۱۰ هزار جلسه برسد.
وی اظهار داشت: جلسه خانگی قرآن، نهاد قرانی مردمی و غیر رسمی است که در آنها جمعی از افراد به صورت داوطلبانه و عموما با محوریت یک مربی از طریق آموزش مهارتهایی نظیر قرائت، حفظ با درک مفاهیم و بیان معارف قرآن به صورت هفتگی یا دورهای و با قرار قبلی در منزل یا منازل مشخص گردهم میآیند.
قادری با اشاره به اجرای این طرح با مدیریت اتحادیه قرآنی استان و همکاری استانداری، سازمان تبلیغات اسلامی و سایر نهادهای مذهبی و رسانهای تصریح کرد: کارکردهای اصلی این طرح شامل آموزشی، تبلیغی و اخلاقی و کارکردهای جنبی آن شامل مشاورهای، پژوهشی و فرهنگی است.
نماینده ولی فقیه در استان هم به نقش آموزش و پرورش در راستای ترویج معارف قرانی در جامعه اشاره کرد و گفت: دانش آموزان با آموزش قران در مدارس میتوانند مروج این کتاب آسمانی در خانوادههای خود باشند.
آیت الله محمدرضا ناصری با تاکید بر گسترش فعالیتهای قرآنی در مهدکودکهای سراسر استان خاطرنشان کرد: کودکان باید از ابتدای دوران زندگی خود با معارف قرآنی آشنا شوند.
استاندار نیز با قدردانی از جامعه قرانی استان در راستای ترویج معارف قران در جامعه گفت: انصافا انسانهای باانگیزهای در استان در زمینه قرآن و معارف اهل بیت (ع) فعالیت میکنند.
مهران فاطمی ادامه داد: جلسات قرانی باید در صنفهای مختلف، مجامع مختلف ورزشی و آپارتمانهای و مجتمعهای مسکونی به صورت پررنگ برگزار شود.
وی از صدا و سیمای مرکز یزد خواست الگوهای موفق قرآنی معرفی و بسته سیاسی و عملیاتی در حوزه قرآن تدوین و تنظیم شود.
استاندار همچنین خواستار پیگیری مسئولان مرتبط استان در رابطه با اخذ بودجههای لازم برای اجرای طرح چهار هزار حافظ قران کریم در استان شد.