معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش گفت: تفاهمنامه با شبکه آموزش، زمینهساز کیفیتبخشی آموزشی و کاهش بازماندگان از تحصیل میشود.
محمدمهدی کاظمی با بیان اینکه در عرصه آموزش و پرورش باید از همه ظرفیتهای درون و خارج از نظام تعلیم و تربیت استفاده کرد افزود: آموزش و پرورش با آموزش حضوری معنا پیدا میکند، اما نمیتوان ظرفیتهای دیگر را نادیده گرفت. البته در اجرایی کردن برنامهها ترویج و فرهنگسازی بسیار مهم است و اگر گفتمان واحدی با مردم ایجاد نشود، اهداف مدنظر محقق نمیشود.
کاظمی اضافه کرد: همه دانشآموزان فرزندان ما هستند و امیدواریم این تفاهمنامه زمینهساز کیفیتبخشی به حوزه آموزش و بحث بازماندگان از تحصیل باشد.
وی با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری درباره تقویت مدارس دولتی یادآور شد: این امر وظیفه است و نیاز به تلاش و اقدام و عمل دارد.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش موضوع مهارتآموزی را بسیار مهم برشمرد و گفت: تقویت شایستگیهای مختلف در دانشآموزان زمینه مهارتآموزی را فراهم میکند. امروز دیگر باید از حافظه محوری عبور کرد و به سمت مهارتآموزی گام برداشت و معاونت آموزش متوسطه تقویت و توسعه مهارتآموزی را به صورت خاص و به عنوان یک نیاز مهم و ضروری کشور دنبال میکند.
در این مراسم علی عبدالعالی، مدیر شبکه آموزش در این آئین با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری که فرمودند: "دانشآموزان را مانند فرزندان خود ببینید"، اضافه کرد: وقتی مقام معظم رهبری در تعبیرشان این نکته وجود دارد که باید همه دانشآموزان را مانند فرزندان خودمان ببینیم، اگر این کار را انجام ندادهایم، یعنی در عمل کوتاهی کردهایم.
وی به نگاه جهادی تیم مدیریتی وزارت آموزش و پرورش در جذب بازماندگان از تحصیل اشاره کرد و افزود: در کل کشور بیش از ۷۲ میلیون دستگاه تلویزیون داریم، همه آنچه که به مردم میتوانیم ارائه دهیم از دل همین تلویزیون امکانپذیر است. انشاالله امروز تفاهمی امضا میشود که بسیار به عدالت آموزشی کمک خواهد کرد و بازماندگان از تحصیل دیگر بازمانده نخواهند بود.