مناسب سازی محیط از موضوعات اساسی و اصلی در توسعه پایدار شهری برای همه برنامه ریزان و مسئولان محسوب میشود.
اسماعیل زارعی کوشا افزود: برای اجرای مصوبات مناسبسازی محیط شهری برای معلولان باید فکر جدی و آسیبشناسی شود و حتی اگر لازم است موضوع مناسبسازی در دستور کار همایش شهرداریها قرار گیرد.
وی به نظارت جدی بر مناسبسازی ساختمانهای عمومی اشاره کردو گفت: شهرداری نباید برای ساختمانهای عمومی که با تخلف پارکینگ را حذف کرده اند پایان کار صادر کند.
کیومرث حبیبی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان هم به مصوبه هزینهکرد یک درصد از درآمد شهرداریها به مناسبتسازی اشاره کرد و گفت: اکنون در تمام ساختوسازهای جدید و پروژههای در حال ساخت مناسبسازی اماکن کنترل و استانداردسازی است.
مدیرکل بهزیستی کردستان نیز گفت: براساس بررسیهای انجام شده، استان کردستان سال گذشته، رتبه 27 کشور را در زمینه مناسب سازی به خود اختصاص داده و میانگین نمره ادارات از ۱۰۰ نمره۴۳ بوده است.
حسین رسولی با بیان اینکه مناسب سازی همواره یکی از مطالبات و خواستههای جامعه معلولان است، گفت: در حال حاضر ۳۰ درصد محیط شهری در استان برای تردد این قشر مناسب است.
۶۷ هزار خانوار کردستانی با ۱۴۰ هزار نفر جمعیت زیرپوشش خدمات مستمر و غیرمستمر بهزیستی هستند و ۳۳ هزار خانوار از این تعداد مستمری بگیر و مابقی در سایر قالبها از این سازمان خدمات دریافت میکنند.