هیچ معلمی در فارس بدون انجام فرآیند مصاحبه تخصصی، صلاحیتهای عمومی و گزینش به مدارس غیردولتی راه نمییابد .
عقیل علیشاهی افزود: این فرآیند با معرفی مدارس از سوی هسته گزینش ادارهکل آموزش و پرورش انجام میشود و معلمان پس از دریافت تاییدیه مشغول بهکار میشوند.
وی با اشاره به اهمیت آموزش و توانمندسازی معلمان مدارس غیردولتی، بیان کرد: پیشتر این آموزشها کم و بیش انجام میشد، اما از امسال دورههای توانمندسازی معلمان با تفاهم آموزش و پرورش، دانشگاه فرهنگیان، حوزه علمیه و صندوق توسعه مدارس غیردولتی به صورت منسجم برنامهریزی شد.
رئیس اداره مدارس غیردولتی آموزش و پرورش فارس ادامه داد: بر این اساس دوره توانمندسازی معلمان مدارس غیردولتی فارس نیز آغاز شده و تاکنون ۱۴هزار نیروی معلم ابتدایی، متوسطه، مدارس استثنایی، مدیر و مؤسس برای گذراندن این دورهها ثبتنام کرده اند.
علیشاهی توضیح داد: این دورهها در قالب ۶ پودمان ۶۰ ساعته طی سه سال برگزار میشود و هر معلم پس از گذراندن ۳۶۰ ساعت آموزش، از دانشگاه فرهنگیان گواهی صلاحیت حرفهای دریافت میکند.
وی با بیان اینکه همه معلمان فعال در مدارس غیردولتی باید تحت پوشش این دورههای آموزشی قرار بگیرند، تاکید کرد: پس از سه سال اگر معلمان گواهی صلاحیت حرفهای دریافت نکرده باشند، نمیتوانند در مدارس غیردولتی تدریس و فعالیت کنند.
رئیس اداره مدارس غیردولتی آموزش و پرورش فارس یادآور شد: در زمان حاضر بیش از ۱۷هزار معلم در یکهزار و ۲۰۲ مدرسه غیردولتی فارس فعالیت میکنند.