شرکت برق منطقهای باختر بیش از نیمی از طرحهای هدفگذاری شده در دولت سیزدهم را محقق کرد.
داودآبادی افزود: از ۲۳ طرح باقی مانده از ۵۰ طرح، برنامه ریزی شده که ظرف مدت دو سال آینده این طرحها با توجه به این که پُستهای انتقال اصلی هستند با اعتبار سه هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان احداث و در پایان چهار ساله طبق برنامه این ۵۰ طرح به بهره برداری خواهد رسید.
او گفت: در راستای سیاستهای وزارت نیرو مبنی بر افزایش ۳۵ هزار مگاوات تولید برق و توسعه نیروگاه ها، به تبع باید در شبکههای پایین دستی که خطوط و پُست انتقال و فوق توزیع هستند، متناسب این توسعه صورت گیرد و به موازات اینکه توسعه تولید برق کشور انجام شود، شبکه را نیز توسعه خواهیم داد.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای باختر افزود: در حال حاضر در دو سال گذشته ۷ هزار و ۸۰۰ مگاوات نیروگاه جدید به شبکه اضافه شده و در همه جای کشور از جمله شرکت برق منطقهای باختر و استان مرکزی هم این توسعهها صورت گرفته است.
داودآبادی همچنین باقدردانی از همکاری مردم و صنایع برای مدیریت مصرف برق، گفت: خوشبختانه با تجربه بسیار موفقی که سال ۱۴۰۱ در حوزه مدیریت بار تابستان رُخ داد و با انجام ۱۰۰ برنامه و اقدامی که وزارت نیرو تدوین کرده بود، با همکاری صنایع و مردم، توانستیم تابستان را بدون خاموشی سپری کنیم، تابستان امسال هم با اجرای ۱۴۰ برنامهای که تدوین شده بود، بدون اینکه خاموشی به مردم تحمیل شود تابستان را به خوبی پشت سرگذاشتیم.
او افزود: شرکت برق منطقهای باختر یکی از ۱۶ شرکت برق منطثقهای کشور است که در موقعیت بسیار خاص کشور و استراتژیک واقع شده که به لحاظ تاسیسات چهارمین شرکت برق منطقهای کشور محسوب میشود.
داود آبادی وظیفه اصلی این شرکت را انتقال و تامین انرژی عنوان کرد و گفت: بیشترین تبادل انرژی در کشور با رقمی بالغ بر ۳۷ میلیارد کیلووات ساعت در سال، مربوط به شرکت برق منطقهای باختر است که رتبه اول تبادل انرژی را در کشور دارد.
او افزود: در بحث تامین انرژی هم ۴۳ مشترک بزرگ مستقیما انرژی را از شبکه برق منطقهای باختر دریافت میکنند و علاوه برآن تامین انرژی سه استان مرکزی، همدان و لرستان هم از طریق شبکه برق منطقهای باختر انجام میشود.