از شش هزار و ۷۰۰ واحد صنعتی متوقف در کشور ۳۱۲ واحد به چرخه تولید برگشتند.
مقیمی افزود: شرایط تامین زیرساختهای مورد نیاز برای انجام کار در ستاد تسهیل استان مورد بررسی قرار گرفت و تصمیمات خوبی گرفته شد.
او با بیان اینکه مسائل و چالشهای ۵۳ واحد صنعتی استان در سه جلسه مجزا مورد بررسی قرار گرفت، گفت: بخشی از مسائل مربوط به تامین مواد اولیه و بخشی در حوزه تامین منابع مالی برای سرمایه در گردش یا به عبارتی سرمایه ثابت برای توسعه آتی فعالیتهایی که در نظر گرفتند و بخش دیگر هم در حوزه زیرساختی بود.
معاون وزیر صمت افزود: یکی از سیاستهایی که کشور دنبال میکند راهاندازی واحدهای راکد است و در شهرکهای صنعتی با همکاری نهاد ریاست جمهوری توانستیم از مجموع ۶سه هزار و ۷۰۰ واحد صنعتی که در شرایط امروز متوقف هستند در سال ۱۴۰۲ تعداد ۳۱۲ واحد تا به امروز به چرخه تولید برگردند.
مقیمی گفت: تا پایان سال نیز هدفگذاری حدود هزار و ۹۰۰ دستگاهی داریم که هر کدام در مراحل مختلف قرار دارند و بخشی از تامین منابع انجام شده و برخی در حال انجام مطالعات است و برنامه اجرایی برای انجام ماموریتهای آنها دنبال میشود.
او افزود: اقدام و رویکرد جدید وزارت صمت، نوسازی و بازسازی این واحدها است که برخی واحدها با تامین منابع مالی یا تامین مواد اولیه میتوانند به چرخه تولید برگردند که نشان میدهد این واحدها از نظر ساختارهای تولیدی مشکلی ندارند.
معاون وزیرصمت گفت: مجموعه واحدهای صنعتی که بتوانند تجهیزات را از طریق داخل کشور یا شرکتهای دانش بنیان و مجموعههای ماشینساز تامین کنند بر اساس تفاهمنامه با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تامین منابع مالی در راستای تامین این ماشینآلات برای واحد سازنده انجام میشود که تعهدات بازگشت منابع تزریقی برای انجام این کار را واحد صنعتی تحویل میگیرد، ماشینآلات را با راهاندازی و نوسازی و رونق تولیدی که انجام خواهد شد بازگشت منابع را انجام خواهند داد.
در پایان معاون وزیرصمت از یک شرکت تولید شیشه هم بازدید کرد.