معاون وزیر بهداشت:
پرورش دیپلمات سلامت، موثر در برقراری ارتباط با دیگر کشورها
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: پرورش دیپلمات سلامت موجب برقراری ارتباطات و همکاریهای موثر دیپلماسی با دیگر کشورها میشود.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی، دکتر یونس پناهی روز شنبه در مراسم معارفه رئیس جدید دانشگاه
علوم پزشکی مشهد، افزود: با آموزش و تربیت دیپلمات سلامت در کشور، میتوان تمامی منافعمان را در زمان ارتباطات و همکاریهای دیپلماسی با دیگر کشورها محقق کنیم.
وی ادامه داد: در حوزه دیپلماسی سلامت باید از ظرفیتهای دانشگاهی بهخوبی استفاده کنیم و دانشگاه علوم پزشکی مشهد میتواند به عنوان یک دانشگاه مادر، نقشآفرینی زیادی در حوزه دیپلماسی سلامت داشته باشد.
این مسئول یادآور شد: تلاش این مجموعه در حوزه سلامت، براساس اسناد بالادستی و نگاهمان در این حوزه، تحقق همه موضوعات سلامتمحور است و معتقدیم که تولید علم، فناوری و ثروت باید در کنار هم دیده شوند.
وی با تاکید بر داشتن نیروی انسانی توانمند، متخصص و علاقهمند برای تحقق اهداف و برنامه ها، تصریح کرد: برای تبدیل شدن به یک مرجع علمی، نگرانی نداریم و تنها نگرانی ما انجام کارهای تکراری است و معتقدیم که آموزشها، پژوهشها و تحقیقات باید متناسب با تامین و تحقق نیازهای حوزه سلامت باشد.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت اضافه کرد: فعالیت دانشگاههای ما از نسل ۱ آغاز شد و در سالهای بعد، ارتقا به سطوح ۲، ۳ و ۴ با هدف توسعه مشارکتهای مردمی و اجتماعی و آموزشهای روز دنیا، مورد تاکید قرار گرفت که مشارکتهای اجتماعی در بحران کرونا، مثالی برای این مبحث است.
دکتر پناهی با اعلام اینکه ما به دنبال حرکت به سمت دانشگاه نسل ۵ هم هستیم، افزود: ما باید از ظرفیت دانشجویان به نحو احسن استفاده کنیم و در جشنوارزه خوارزمی امسال برای اولین از دو دانشجوی برتر با حضور رئیس جمهور قدردانی شد، در حالی که همواره از رئیس آن دانشگاه تجلیل میشد.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت تصریح کرد: یکی از موضوعات مورد تاکید ما، حضور دانشجویان در حوزه بالین است تا آیندهسازان جامعه از همان زمان تحصیل با آموزشهای این حوزه بهخوبی آشنا شوند و بتوانند در حوزههای سلولدرمانی، تروما، سرطان و ... بهخوبی نقشآفرینی کنند.
وی با اشاره به جایگاه خاص کلانشهر مشهد برای سفر و فعالیتهای حوزه گردشگری، گفت: به همین خاطر در دانشگاه علوم پزشکی مشهد باید به موضوعات گسترده حوزه سلامت بهخوبی پرداخته شود.
دکتر پناهی ادامه داد: در گذشته و در رشته آناتومی و دیگر رشتهها، از روشهای قدیمی در حوزه آموزش استفاده میشد و امروز سیستم هوش مصنوعی جایگزین آن شده است و دو بیمارستان امام رضا (ع) و قائم (ع) در آخرین ارزشیابی صورت گرفته موفق به کسب رتبه یک کشور در این حوزه شدند.
وی با اشاره به اینکه تغییرات در تمامی مجموعهها و متناسب با نیازها صورت میپذیرد، بیان کرد: ما در این مراسم از تلاشها و خدمات جهادی دکتر کیانی در طول دو سال اخیر، قدردانی و برای دکتر شبستری هم که شناسنامه بسیارخوبی در اقدامات جهادی حوزه سلامت داشته آرزوی موفقیت میکنیم و امیدواریم با مشارکت تمامی نخبگان و متخصصان شاهد رشد بیش از پیش این دانشگاه در مسیر ارائه خدمات شایسته و بایسته به زائران و مجاوران امام رضا (ع) باشیم.