این روزها، پیازکاران فریدونشهری مشغول برداشت محصول هستند؛ پیازی که خرید ارزانِ آن، به کشاورزان ضرر میزند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اصفهان؛ مسئول زراعت جهاد کشاورزی شهرستان فریدونشهر، سطح زیر کشتِ پیازِ امسال را ۲۶۰ هکتار اعلام کرد و گفت: پیش بینی میشود امسال بیش از ۲۰ هزار تُن پیاز از اراضی کشاورزیِ شهرستان برداشت شود.
حمیدرضا چیانی، متوسطِ برداشت پیاز را در هر هکتار، ۸۰ تن اعلام کرد و گفت: در این شهرستان، پیاز سفید، زرد و قرمز کشت میشود.
وی، بازارِ مصرفِ پیازِ این شهرستان را شهرهای اصفهان، مشهد، اردبیل، قم، تهران و تبریز عنوان کرد و گفت: پیاز در این شهرستان اوایل فصل بهار به صورت نشایی کِشت و از نیمه مرداد تا اواخر شهریور هم برداشت میشود.
آقای چیانی با بیان اینکه در موقع کاشت، داشت و برداشتِ پیاز، بیش از سه هزار نفر روز کارگر فصلی مشغول به کار میشوند، گفت: مهمترین مشکلات پیازکارانِ شهرستان در فصل کشت و برداشت محصول، کمبود کارگر، قیمت پایین محصول در موقع برداشت، هزینههای بالای نشای پیاز و سم و کود است.