نماینده ولیفقیه در سیستان و بلوچستان گفت: اقوام و مذاهب مختلف در زیر خیمه امام حسین(ع ) همچون یک خانواده در خدمت رسانی به زوار پاکستانی پای کار آمدند که نشان دهنده وحدت ملی و غیرت دینی ماست.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان ، آیتالله مصطفی محامی نماینده، ولی فقیه در سیستان و بلوچستان در خطبههای نمازجمعه این هفته زاهدان گفت: در طول هفته دولت در سایر نقاط کشور و استان طرحهای زیادی افتتاح و کلنگ زنی شد که این حجم از خدمات جای تشکر دارد.
آیتالله محامی عنوان داشت: امروز تحت عنوان بانکداری اسلامی بدون ربا نامگذاری شده که در این جهت قوانین تصویب شده، اما قانون به درستی اجرا نمیشود و برخی بانکها به دنبال دلالی و افزایش سرمایه خود هستند و مشاهده میکنیم که هر روز این بانکها گسترش پیدا کرده، اما مردم گرفتارتر میشوند که البته در این جهت با فساد، رانت و بدهکاران کلان بانکی هم مواجه هستیم و امیدواریم با همکاری بانکها و نظارت و کنترل دولت و قوه قضائیه این دستگاهها اسلامی و در خدمت مردم باشند.
امام جمعه زاهدان با اشاره به بازدیدهای شده از مرز ریمدان و میرجاوه و نیز موکبهای ایرانشهر، چابهار و زاهدان گفت:دولت بودجههای خوبی برای فراهم ساختن زیرساختهای اربعین در استان در نطر گرفت که اینها سودمندی این خدمات دوجانبه و برد برد است چرا که زوار مورد تکریم قرار گرفته و از خدمات بهرهمند میشوند و در مقابل مردم خود ما هم از این خدمات بهره میبرند چرا که زیرساختهای تهیه شده تنها برای زوار اربعین نیست بلکه در طول سال برای مردم استان قابل استفاده است و برکات معنوی آن هم نورانیت و معنویتی است که نصیب مردم ما میشود.
وی ادامه داد: مشکل عمده زائران پاکستانی اربعین حمل و نقل است که نیازمند تدبیر جدی مسئولان استانی و کشوری است چرا که وقتی ویزا جهت ورود به کشور داده میشود باید فکری برای انتقال آنها نیز داشته باشیم چرا که برخی زوار از طولانی شدن روند انتقال و جابجایی گلایه داشتند و بنده نیز در حد توان پیگیری کرده و به مسئولان مختلف استان و کشور تماس گرفتم.
نماینده، ولی فقیه در سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: خدمات قابل ارائه به زوار پاکستانی اربعین حسینی شامل چند دسته است ابتدا فراهم ساختن زیرساختها از جمله راه، برق، آب، حملونقل، مخابرات و... که وظیفه تامین آن به عهده مسئولان است و دوم خدماتی از جمله تامین آذوقه که باید به مردم واگذار شود و اگر در مواردی سطح و میزان خدمات قابل ارائه کم بود زائران پاکستانی باید متوجه باشند که مردم همه توان و بضاعت خود را در طبق اخلاص گذاشتند و بدهکار زوار نیستند.
وی ادامه داد: زائران پاکستانی و مسئولان کاروانهای آنها باید قبل از شروع سفر به فکر تامین نیازهای خود باشند همانگونه که ایرانیان عازم عراق از قبل برنامهریزی و بسیاری از نیازهای خود را با هزینههای شخصی تامین میکنند و توصیه ما به مسئولان این بود تا در کنار موکبهای مردمی فروشگاههایی هم احداث شود تا در صورت اتمام خدمات رایگان مردمی زائران با هزینههای شخصی قادر به تامین مایحتاج خود باشند.