رئیس هیئت امنای صرفه جویی ارزی از آغاز توزیع پردازشگر شنوایی برای ۲ هزار و ۶۰۰ بیمار نیازمند خبر داد .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، سید حسین صفوی گفت : پروتز حلزون شنوایی دارای ۲ قسمت ایمپلنت داخلی و پردازشگر خارجی است که ایمپلنت داخلی با عمل جراحی در داخل گوش بیمار جاگذاری شده و پردازشگر بر روی پوست سر بیمار در پشت گوش نصب میشود. پردازشگر خارج گوش به طور معمول ۱۰ تا ۱۵ سال عمر میکند و پس از آن به علت احتمال خرابی نیاز به تعویض دارد.
رئیس هیئت امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران افزود: یکی از علل نارضایتی خانواده بیماران ناشنوای کاشت حلزون شده، نبود پردازشگر برای تعویض پردازشگرهای قدیمی است.
وی افزود: با توجه به اطلاعات کسب شده از مراکز کاشت حلزون سراسر کشور و شرکتهای نماینده شرکتهای سازنده پروتز حلزون شنوایی، ۲ هزار و ۶۰۰ بیمار نیازمند تعویض پردازشگر که بیش از ۱۰ تا ۱۵ سال از زمان عمل کاشت حلزون آنها گذشته است، شناسایی شدند و پردازشگر مورد نیاز این بیماران را هیئت امنا صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران از سه نشان (برند) اصلی خریداری و تأمین کرد.
صفوی گفت: با پیگیری هیئت امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران و همکاری معاونت درمان وزارت بهداشت و سازمان بیمه سلامت ایرانیان، برای رفاه حال بیماران و جلوگیری از عسر و حرج خانواده آنها، تأمین هزینههای پردازشگر جدید و پوشش بیمهای آن را سازمان بیمه سلامت انجام داد و هم اکنون با همکاری مراکز کاشت حلزون در سراسر کشور، هیئت امنای صرفه جویی ارزی پردازشگرها را توزیع میکند.