کارشناسان معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی قم هزار و ۶۰۰ کیلوگرم کالباس فاسد و آلوده به کپک را از یک واحد تولیدی کشف کردند.
این بازرسی در راستای تشدید نظارت از واحدهای فرآوردههای گوشتی انجام شد که طی آن هزار و ۶۰۰ کیلوگرم کالباس فاسد و آلوده به کپک ماکروسکوپی و ۳۰۰ کیلوگرم ضایعات مرغ توسط کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قم از یک واحد تولیدی کشف و معدوم شد.
این کارخانه در حال استفاده از مواد اولیه ناسالم در تولید سوسیس و کالباس و بستهبندی آن در فضای غیر بهداشتی بود.