رئیس کل دادگستری کل استان مرکزی: رقم بدهی زندانیان آزاد شده یکصد و سی و هشت میلیارد و یکصد و هفتاد میلیون تومان تومان بوده است.
رئیس کل دادگستری کل استان مرکزی افزود: رقم بدهی زندانیان آزاد شده یکصد و سی و هشت میلیارد و یکصد و هفتاد میلیون تومان تومان بودکه با فرآیند پذیرش اعسار از سوی مراجع محترم قضایی به مبلغ یکصد و بیست میلیارد و هفتصد میلیون تومان، اعلام گذشت شکات به مبلغ ده میلیارد و پانصد و پنجاه میلیون تومان، آورده مددجویان به مبلغ نهصد و نود و پنج میلیون تومان، تسهیلات بانکی به مبلغ یک میلیارد و هفتصد و بیست و پنج میلیون تومان و پرداخت بلاعوض از سوی ستاد دیه کشور و استان و خیرین به مبلغ چهار میلیارد و دویست میلیون تومان شرایط آزادی آنهامهیا شد.
او با تشریح نوع محکومیت این مددجویان اعلام کرد: از این تعداد زندانی آزاد شده ٧٣ نفر محکومین مالی و ٢٧نفر محکوم مهریه بوده است.
رئیس دستگاه قضایی استان مرکزی گفت: در حال حاضر ١۴٠ نفر زندانی جرائم غیر عمد در زندانهای استان نگهداری و چشم انتظار دستان پر مهر نیکوکاران هستند و چنانچه هم استانیهای خیّر و نیک اندیش قصد مساعدت و کمک در این امر خیرخواهانه را داشته باشند میتوانند کمکهای مدنظر خود را به شماره کارت ۶٠٣٧٩٩١٨٩٩٨۵٨٢٠٧ واریز نمایند.