طرح های عمرانی، خدمات رسانی، آموزشی و بهداشتی در مناطق مختلف آذربایجان شرقی به بهره برداری رسید.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی در کلیبر، نود و هفت طرح عمرانی و خدماتی افتتاح شد.
۸۰ باب منزل مسکونی با اعتبار ۲۵ میلیارد پانصد میلیون تومان با مشارکت کمیته امداد و خیرین، ۹ طرح با اعتبار ۷ میلیارد و چهارصد میلیون تومان شامل ارتقاء سایت تکنولوژی، تغییر از کابل مسی به اکس هولویو، واگذاری اینترنت در روستاهای جندشفق، مرزرود و ایل یوردی، نصب کافو نوری هولوی و واگذاری اینترنت تلفن در روستای هجراندوست، توسعه سیستم انتقال سایت bts بربیتر فیبر نوری، آسفالت معابر روستای امیر آباد، جدول گذاری و سنگفرش روستای فتحعلی سلطانلو با اعتبار ۲میلیارد و یکصد میلیون تومان، گلخانه قزیل چای ارسباران با سرمایه گذاری بخش خصوصی با اعتبار ۱۵۴ میلیارد تومان، روکش آسفالت جاده کلیبر_جانانلو بطول ۵ کیلومتر، روکش آسفالت جاده کلیبر_عاشقلو بطول ۱۵ کیلومتر و بهسازی و شن ریزی و آسفالت راه روستایی اسبهار علیا بطول ۳ کیلومتر با اعتباری بالغ بر ۴۲ میلیارد تومان، احداث راه و شن ریزی راه ارتباطی روستای اسپهار سفلی شاملوی بزرگ با اعتبار هزینهای ۷ میلیارد تومان، پایگاه میان جادهای قلعه دره سی (یادمان سردار شهید سلیمانی) با اعتباری بالغ بر ۳میلیارد دویست میلیون تومان به بهره برداری رسید.
در ملکان، یک طرح مرغداری در در زمینی به مساحت دو هکتار و با ظرفیت ۳۰ هزار قطعه مرغ گوشتی در دو سالن با اعتبار ۲۰ میلیارد تومان، به بهره برداری رسید.
در هریس، شش طرح عمرانی افتتاح شد.
آسفالت معابر و خیابانها با اعتباری بالغ بر سه میلیارد و دویست میلیون تومان به متراژ ۱۹۰۰۰ متر مربع، تکمیل ساختمان آتش نشانی با اعتباری بالغ بر ۹۵۰ میلیون تومان، ساختمان اجتماعات شهرداری زرنق با اعتباری بالغ بر ۴۰۰ میلیون تومان به متراژ ۱۵۰ متر مربع، پارک محله ای خیابان شهدا با اعتبار ۴۵۰ میلیون تومان به متراژ ۵۵۰ متر مربع، یکصد باکس زباله ۷۷۰ لیتری جهت مدیریت پسماند با اعتبار ۶۵۰ میلیون تومان و اجرای قانون نوسازی همراه با راه اندازی نرم افزار نوسازی و ممیزی املاک با اعتبار بالغ بر ۳۵۰ میلیون تومان و در مجموع با اعتبار شش میلیارد تومان به بهره برداری رسید.
در آذرشهر، دو طرح عمرانی و خدماتی افتتاح شد.
کانال آبیاری عمومی انگج ارخی در روستای خاصلو به طول ۶۷۰ متر با سطح زیر کشت ۵۵ هکتار و هزینه بالغ بر ۱ میلیارد تومان، یک واحد تولیدی و بسته بندی خشکبار صندوق خرد زنان روستایی با هزینه بالغ بر ۲ میلیارد تومان به بهره برداری رسید.
در شربیان، چند طرح عمرانی افتتاح شد.
آسفالت ریزی خیابانها به طول ۳ کیلومتر و جدول گذاری بطول ۳۸۰۰ متر مربع، ایجاد پیاده رو سلامت بطول ۱ کیلومتر، ساماندهی مزار شهدای گمنام و نصب المانهای شهدای شهر شربیان با اعتبار ۱۰ میلیارد تومان به بهره برداری رسید.
در شهر سهند، چند طرح عمرانی و مخابراتی افتتاح شد.
فاز دوم پارک طولی غواص به مساحت ۴ هزار متر مربع، بهره برداری از فضای سبز و پارک کودک به مساحت ۲۵۰۰ متر مربع، بهره برداری از طرحهای اجرای کف پوش و پیاده رو و هدایت و جمع آوری آبهای سطحی در فازهای ۲ و ۳ سهند جمعا به طول ۲ کیلومتر، بهسازی، ساماندهی و آسفالت معابر فرعی داخل محلات با اعتباری افزون بر ۵ میلیارد تومان و اتاق دیتا در مرکز مخابرات شهر سهند با اعتباری بالغ بر ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان به بهره برداری رسید.
در عجب شیر، شش طرح عمرانی، خدماتی و کشاورزی افتتاح شد.
سنگ فرش، آسفالت روستای های بخش قوری چای، واگذاری ۳۵ واحد مسکونی به مددجویان و معلولان بهزیستی، معدن سنگ سیلیس و دو واحد گلخانه سبزی و صیفی با اعتبار ۳۱ میلیارد تومان به بهره برداری رسید.
در مرند، دو طرح عمرانی و بهداشتی افتتاح شد.
کارخانه تولید لواشک بخش خصوصی با ظرفیت ۳۰۰ تن در سال و با اعتبار ۱۵ میلیارد تومان و مرکز جامع سلامت شهری و روستایی شهر بناب جدید در دو طبقه با اعتبار ۸ میلیارد تومان به بهره برداری رسید.
در مراغه، سی و شش طرح صنعتی، کشاورزی و عمران روستایی افتتاح شد.
کارخانه بافت کیسه پلیمری با اشتغال زایی ۴۵ نفر، سردخانه نگهداری میوه در روستای آغاجری به ظرفیت ۲ هزار تن و اشتغال ۱۲ نفر و ۳۴ طرح عمران روستایی بخش مرکزی به بهره برداری رسید که برای این طرح ها در مجموع ۹۰ میلیارد تومان هزینه شده است.
در چاراویماق، شش طرح عمرانی، خدماتی و بهداشتی افتتاح شد.
زیرسازی وآسفالت ریزی روستای ذاکرکندی ازتوابع بخش شادیان به طول ۱۰ هزارمترمربع به همت بنیادمسکن و دهیاری روستا، بازسازی پانسیون پزشکی با تجهیزات در روستای ذاکرکندی، خانه بهداشت روستای گل، مدرسه ۲ کلاسه روستای امیرآباد، آسفالت راه روستای گویجه قلعه و زیر سازی و آسفالت مسیر عمواوغی تا سه راهی دوزایچی و پل روستای پیرسقا جمعا با اعتبار ۱۱۷ میلیارد و۵۰۰ میلیون تومان به بهره برداری رسید.
در هشترود، چند طرح برق رسانی افتتاح شد.
سیستم روشنایی و اصلاح خط ۲۰ کیلو ولت خیابان بیمارستان امام حسین(ع) تا مدرسه خوارزمی، تبدیل شبکه مسی به کابل خود نگهدار بطول ۶۵۹۰ متر، توسعه شبکه شهری بطول ۴ هزار ۱۳۶ متر، اصلاح و بهسازی تیرهای خیابان شهید بهشتی جنوبی از اداره گاز تا ورودی شهر از سمت مراغه و تعویض چراغ های ۲۵۰ وات با چراغ های الی ای دی، جمعا با هزینه ای بالغ بر ۷ میلیارد تومان به بهره برداری رسید.
در بستان آباد، چند طرح عمرانی و خدماتی افتتاح شد.
تعریض و اجرای پل و آسفالت ریزی خیابان دانش، اجرای دیوار سنگی و سیل بند خیابان جهاد شمالی و کوچه فجر ۱۰، تعریض پلهای ورودی شهر و لایروبی اوجان چای و محوطه سازی کتابخانه حکمت شهر بستان آباد جمعا با اعتبار ۸۰ میلیارد تومان به بهره برداری رسید.
در شبستر طرح آسفالت معابر روستای آق کهریز بخش مرکزی شهرستان به مساحت ۵۲۰۰۰ متر مربع و با اعتبار ۲ میلیارد تومان با مشارکت بنیاد مسکن و دهیاری به بهره برداری رسید.
در خداآفرین، شش طرح راهسازی و آبرسانی افتتاح شد.
قطعه یک جاده جایگزین سد خداآفرین به طول ۷/۵ کیلومتر، میدان ورودی شهر خمارلو، آسفالت راه روستایی قرهپاچانلو به طول ۲ کیلومتر و با بهرهمندی ۱۸ روستا، آبرسانی به قشلاق عشایری شاهگَلدی، ارتقای شبکه مخابرات با نصب کافوی نوری در ۹ روستا، زیرسازی و آسفالت خیابانهای شهید بخشیزاده، طبیعت، لاله، مولوی و ستارخان در شهر خمارلو با اعتبار ۱۶۰ میلیارد تومان به بهره برداری رسید.
در سراب، نه طرح راهداری افتتاح شد.
آسفالت کمربندی علامه امینی و راه روستاهای قلعه جوق، چقوش، قزلگچی، دمیرچی، دچان، رزگاه، تکلدان و کلیان به مسافت ۴۵ کیلومتر و با اعتبار ۱۲۰ میلیارد تومان به بهره برداری رسید.