اواسط تابستان، بهترين زمان براي تهيه آبليمو و نگهداري آن برای استفاده در پاييز و زمستان است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای خراسان شمالی آبليمو يکي از معروف ترين و پرطرفدارترين چاشني هاي ايراني است که براي تهيه انواع غذا، دسر و نوشيدني ها استفاده می شود.
اواسط تابستان، بهترين زمان براي تهيه آبليمو و نگهداري آن برای استفاده در پاييز و زمستان است.
ترش و شیرین آن خاصیت دارد و این روزها، مراکز آبلیمو و آبغوره گیری در مرکز شهر بجنورد، حسابی رونق دارد.
این محصول پرطرفدار، کیلویی ۱۵ تومان به فروش میرسد.