پلیس فتای خراسان جنوبی درخصوص کلاهبرداری از شهروندان به بهانه اربعین هشدار داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، رئیس پلیس فتای استان گفت: باتوجه به نزدیک شدن به ایام اربعین و اقدام شهروندان برای شرکت در مراسم
سرهنگ الوانی با بیان اینکه از مهمترین شگرد کلاهبرداران راه اندازی سایت های جعلی ثبت نام کاروان های پیاده روی اربعین است افزود: رزرو محل اقامت، فروش بلیت، صدور سریع ویزا، هدیه اینترنت رایگان به زائران، ارسال لینک های آلوده برای زائران در طول مسیر و کمک به جمع آوری نذورات از دیگر اقدامات مجرمان است.
وی با بیان اینکه کلاهبرداران سایبری با ارائه تبلیغات کذب و فریبنده باعنوان ثبت نام و اعزام زوار به مراسم اربعین به دنبال سرقت اطلاعات بانکی و شخصی افراد هستند گفت: کاربران برای جلوگیری از سرقت اطلاعات بانکی و شخصی خود در فضای مجازی از نصب نرم افزار و یا کلیک بر روی لینک های ارسالی از طرف افراد ناشناس خودداری کنند.
رئیس پلیس فتای استان در ادامه افزود: ثبت نام زائران برای شرکت در راهپیمایی اربعین و دریافت مجوز خروج از کشور صرفا از طریق سامانه سماح مجاز است وسایر سایت ها جعلی و به قصد کلاهبرداری است.
سرهنگ الوانی با بیان اینکه کاربران باید مدنظر داشته باشند که برای دریافت گذرنامه هم حتما به دفاتر مجاز و قانونی مراجعه کنند گفت: از ارسال مدارک هویتی خود به افراد ناشناس، دفاتر و موسسات غیرمجاز در بستر فضای مجازی برای صدور گذرنامه خودداری کنند.
وی با هشدار به زائران افزود: زائران سعی کنند اطلاعات مهم و خصوصی خود را در تجهیزات هوشمند نگهداری نکنند و همراه خود نبرند.
رئیس پلیس فضای مجازی استان گفت: شهروندان در صورت مواجه با پیام هایی مبتنی بر جمع آوری نذورات و کمک به موکب های اربعین ، دریافت ارز و یا وام ویژه اربعین و همچنین تبلیغاتی مبتنی بر دریافت فوری گذرنامه تنها به مراجع رسمی و شناخته شده مراجعه و به اینگونه تبلیغات در شبکه های اجتماعی و یا منابع معتبر اعتماد نکنند.
سرهنگ الوانی افزود: زائران پیاده مراقب دستگاه های اسکیمر باشند و کارت بانکی خود را هنگام خرید به دست دستفروشان نداده و رمز بانکی خود را به صورت محرمانه وارد کنند تا رمز بانکی آنها افشا نشود.
وی از شهروندان خواست هشدارهای پلیس فتا را جدی گرفته و درصورت نیاز با شماره ۰۹۶۳۸۰ تماس بگیرند.