۱۲۰ قطعه زمین از ابتدای دولت سیزدهم تا کنون برای احداث واحد مسکن روستایی شهرستان گناباد واگذار شد که در مقایسه با مدت مشابه دولت گذشته رشد ۱۴ درصدی داشته است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، معاون برنامه ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرماندار گناباد گفت: هزار و ۱۸۸ واحد روستایی در شهرستان
اباالفضل شاکری افزود:شهرستان گناباد با جذب ۲ هزار و ۱۴۱ تن قیر برای آسفالت معابر روستایی طی همین مدت رتبه نخست خراسان رضوی را از این نظر کسب کرد، درحالیکه در ۲ سال پایانی دولت دوازدهم حدود یک چهارم این میزان قیر جذب شده بود.
معاون فرماندار گناباد گفت: ۱۷ کیلومتر از جاده های روستایی گناباد بیشتر در روستاهای دور افتاده و محروم نظیر «کلاته کلوخ، کبوترکوه، زیرجان» و غیره روکش آسفالت انجام شده است.
شاکری افزود: با پرداخت ۱۳۰ میلیارد ریال تسهیلات کم بهره به واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد فناوری شهرستان گناباد در ۲ سال ابتدای دولت سیزدهم، ۳۱۰ شغل ایجاد شد که این میزان در مقایسه با دولت قبل رشد زیادی داشت.
او گفت: هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال هم طی همین مدت برای احداث پست برق «موبیل» در ناحیه صنعتی کوثر و پست ۱۳۲ کیلوولت گناباد جنب پلیس راه هزینه شده است و تا پایان سال پست ۱۳۲ کیلوولت به بهره برداری می رسد که از مزایای این طرحها تامین برق مشترکان جدید به ویژه مشترکان صنعتی و افزایش قابلیت اطمینان و پایداری شبکه برق است.
معاون فرماندار گناباد گاز رسانی به ۱۰ روستای شهرستان گناباد با بیش از یک هزار نفر جمعیت را از دیگر اقدامات و دستاوردهای دولت سیزدهم برشمرد و بیان داشت: عملیات اجرایی چهار روستای دیگر هم در دست اجرا است.
مرکز شهرستان گناباد در فاصله ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد و جنوب استان خراسان رضوی واقع است.