ارتقای سهم صنایع دستی در اشتغال کشور تا پایان برنامه هفتم
عضو کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم ارتقای سهم صنایع دستی در اشتغال کشور از ۵۰۰ هزار نفر به یک میلیون نفر تا پایان برنامه هفتم از مصوبات این کمیسیون دانست.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، احمد راستینه هفشجانی با اشاره به مصوبات کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم در حوزه فرهنگ گفت: خوشبختانه در کمیسیون تلفیق برنامه هفتم با همکاری خوبی که با همکاران داشتیم، احکام خوبی درباره فصول گردشگری، صنایع دستی، فرهنگ، هنر و رسانه داشتیم که میتواند برای پیشبرد اهداف فرهنگی کشور موثر باشد، برخی بخشها نیز مانند ورزش در جلسات آتی مورد رسیدگی قرار میگیرد.
این نماینده مجلس یازدهم ادامه داد: از احکام مهم تصویب شده مربوط به زیست بوم صنایع دستی از تولید، عرضه و صادرات بود. معافیتهای لازم برای کارگاههای تولیدی صنایع دستی یکی دیگر از مصوبات مهم در این حوزه بود.
وی توجه به توسعه زیرساختهای فصل گردشگری را از احکام موثر در این حوزه دانست و افزود: تعیین حریمهای مختص آثار باستانی و تعیین حقوق مالکانهای که باید توسط وزارتخانههای میراث فرهنگی و راه تعیین تکلیف شود از دیگر موضوعات بررسی شده بود. همچنین ارتقای بخش صنایع دستی به ویژه در بحث اشتغال و ارتقای سهم صنایع دستی در اشتغال کشور از ۵۰۰ هزار نفر به یک میلیون نفر تا پایان برنامه هفتم دیگر موضوعات بود.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم افزایش ورود گردشگران خارجی برای رونق اقتصاد گردشگری را از دیگر احکام مصوب در کمیسیون تلفیق برشمرد و اظهار کرد: بحث بیمه راهنمایان گردشگران از دیگر مصوبات کمیسیون بود.
راستینه تصریح کرد: بیمه هنرمندان براساس قانون وسع به این معنا که افرادی که شغلی ندارند و براساس قانون وسع شرایط معیشتی و اشتغال سختی دارند، نیز از دیگر احکام مصوب بود در واقع، دولت متعهد شد که سهم بیمه همه هنرمندانی که براساس قانون وسع باید بیمه شوند، تقبل کند که این اقدام سهم بزرگی در کمک به فصل هنر کشور خواهد داشت.