سالانه ۳۸۸ هزار تُن آرد بین حدود چهار هزار و ۵۰۰ واحد نانوایی توزیع میشود.
محسن ضیایی افزود: هر ماه حدود ۸۱۰ هزار کیسه آرد یارانهای ۴۰ کیلویی نوع یک و دو بین نانواییهای استان توزیع میشود.
وی گفت: حدود ۱۳۰ استاندارد ملی در ارتباط با گندم، آرد و نان از جمله استاندارد تولید کنندگان، استاندارد ماشین آلات پخت نان، استاندارد تجهیزات آزمایشگاهی وجود دارد که این نشان دهنده جایگاه و اهمیت این صنعت است.
ضیایی با بیان اینکه ۴۰ درصد از خوراک و انرژی مردم از گندم و آرد است و مابقی آن از دهها خوراک دیگر تامین میشود خاطرنشان کرد: نان بهعنوان پُرمصرفترین ماده غذایی در سبد خانوارها باید از لحاظ ساختاری مورد توجه ویژه قرار گیرد.
چهار هزار و ۸۰۰ واحد نانوایی ثبت شده و ۲۰ واحد کارخانه تولید آرد در استان اصفهان وجود دارد.
با اینکه ظرفیت تولید آرد کارخانههای استان اصفهان یک میلیون و ۲۰۰ هزار تُن است، اما بطور میانگین، تنها با ۶۰ درصد از ظرفیت خود فعالیت میکنند.