حدود ۶۰ درصد نانواییهای کهگیلویه و بویراحمد از کیفیت نان مناسب و استاندارد برخوردار نیستند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، سرپرست اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان گفت: حدود ۶۰ درصد نانواییهای استان از کیفیت نان مناسب و استاندارد برخوردار نیستند. رمضانیان افزود: بیش از ۷۰ درصد خبازیهای استان اقدام به کم فروشی در وزن چانهها میکنند. وی همچنین در خصوص کیفیت نان و نحوه پخت هم ادامه داد: کیفیت آرد فقط یکی از عوامل پایین بودن کیفیت نان است و سایر عوامل از جمله نداشتن مهارت خبازان با نحوه پخت نان و کوچک بودن وزن چانه است. پایین بودن کیفیت نان موضوعی است که در سالهای اخیر مورد توجه قرار گرفته، امری که این روزها دوباره به دلیل استانداردسازی آرد و افزایش سبوس با شکایت مردم و حتی نانواییهای سنتی همراه بوده و میتواند افزایش ضایعات نان را در پی داشته باشد.
با نان ۴۰۰تومان هیچ انگیزه برای نان خوب نیست نانوا مجبوری کار میکنه
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۹:۰۲ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۱
انگیزه نداره کار نکنه...اگه هم قبول کرده با شرف باشه. به هر حال آرد یارانه ای از بیت الماله حقه همه گردنشه..فک کنه واس خانوادش میپزه.نانوایی های اهواز هم افتضاحه باید چاره ای اندیشید.
رضا
|
|
۱۴:۳۲ - ۱۴۰۲/۰۵/۳۱
نود درصد هست.
از هر 20 نانوایی یه نانوایی کیفیت تقریبا قابل قبول داره.
هیچ مسئولی هم پیگیر نیست.
از هر 20 نانوایی یه نانوایی کیفیت تقریبا قابل قبول داره.
هیچ مسئولی هم پیگیر نیست.