با مصرف روزانه یک مشت آجیل خطر افسردگی ۱۷ درصد کاهش می یابد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز مهاباد؛ آجیل حاوی مواد شیمیایی گیاهی است که میتواند به خاطر داشتن خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی، با بهبود سلامت روان مرتبط باشد.
تغییرات سبک زندگی جهت کمک به فرد برای مدیریت افسردگی شامل عدم مصرف الکل، افزایش مصرف میوهها و سبزیجات، خواب کافی و ورزش منظم است.
محققان دادههای پایگاه داده از اطلاعات سلامت تقریباً نیم میلیون شهروند بریتانیا را تجزیه و تحلیل کردند. آنها دادههای بیش از ۱۳ هزار فرد میانسال و مسن را با میانگین سنی ۵۸ سال بین سالهای ۲۰۰۷ تا ۲۰۲۰ بررسی کردند.
به شرکت کنندگان پرسشنامههایی برای اندازه گیری مصرف آجیل داده شد و در طول مطالعه، علائم افسردگی یا مصرف داروهای ضد افسردگی مورد توجه قرار گرفت و کسانی که شرکت کردند در ابتدای مطالعه افسردگی را گزارش نکردند.
نتایج نشان داد که افراد میانسال و مسنتر که روزانه ۳۰ گرم آجیل (بادام، گردو، بادام هندی، فندق،پسته و آجیل برزیلی)مصرف میکردند،احتمال کمتری برای مصرف داروهای ضد افسردگی یا افسردگی داشتند.
به گفته محققان، آجیل سرشار از اسیدهای آمینه بوده که ممکن است برای تنظیم خلق و خو مفید باشد. این اسیدهای آمینه شامل آرژنین، گلوتامین، سرین و تریپتوفان است که سطوح پایین این اسیدهای آمینه با افسردگی مرتبط است.
آجیل همچنین حاوی آنتی اکسیدان هایی از جمله ویتامین E و اسیدهای چرب امگا ۳ است.
محققان میگویند این مواد مغذی از التهاب در سراسر بدن، از جمله مغز جلوگیری میکنند. محققان بر این باورند که التهاب در مغز عامل بسیاری از بیماریها مانند زوال عقل و افسردگی است.