معاون امور اقتصادی استاندار کردستان در جریان بازدید از کشتارگاه صنعتی دام سنندج گفت: یکی از نیازهای استان تکمیل و توسعه زنجیره ارزش در زمینه گوشت قرمز است.
وی در ادامه از راه اندازی مجدد ۲۰ درصد از واحدهای راکد و نیمه راکد در استان خبر داد و افزود: بالا بردن ظرفیت تولید و همچنین تکمیل طرحهای نیمهتمام از جمله مواردمهم در توسعه اقتصادی کشور است.
معاون امور اقتصادی استاندار همچنین به اختصاص ۲۵ هزار متر مربع زمین به سازمان جهاد کشاورزی در راستای ایجاد پالایشگاه گوشت و توسعه این حوزه اشاره کرد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان هم در این بازدید گفت: کردستان از لحاظ تولید گوشت قرمز رتبه سیزدهم کشور را دارد.
اسکندری در پایان افزود: در طرح پیشران افزایش تولیدگوشت قرمز مقرر شده، ظرفیت تولید این محصول ظرف سه سال آینده به ۴۰ هزار تن برسد.