به مناسبت هفته دولت، ۱۴۸ طرح بزرگ بخش کشاورزی در استان اصفهان به بهرهبرداری میرسد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ رئیس سازمان جهاد کشاورزی اصفهان گفت: از این تعداد طرح ، ۵۵ پروژه در بخش آب و خاک و امور فنی مهندسی، ۴۹ طرح در بخش تولیدات گیاهی، ۱۴ پروژه در بخش منابع طبیعی و آبخیزداری، ۹ طرح در بخش تعاون روستایی و ۷ طرح در بخش دام و طیور و آبزیان است.
مهرداد مرادمند افزود: ۷ طرح در زمینه عشایر، ۵ طرح در بخش تحقیقات کشاورزی، یک طرح در بخش دامپزشکی و یک پروژه مرتبط با صنایع کشاورزی از دیگر طرحها است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی اصفهان گفت: با بهرهبرداری از این طرحها زمینه ایجاد اشتغال پایدار برای بیش از ۵۶۷ نفر و تثبیت اشتغال بیش از ۲۳۲ نفر فراهم خواهد شد و ۵ هزار و ۷۹۷ خانوار بهرهبردار از این طرحها بهرهمند میشوند.
وی افزود: سهم آورده بخش خصوصی در اجرای این طرحها بسیار پررنگ است و نشاندهنده استقبال چشمگیر بخش خصوصی از سرمایهگذاری در بخش کشاورزی است.