مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان همدان نقش تغذیه گیاهی و تأثیر آن در تولید محصولات کشاورزی استان به ویژه محصولات گندم، جو را مهم برشمرد.
او افزود: در راستای تغذیه گیاهی مناسب و بهینه، در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ بیش از ۱۸ هزار تن کودهای فسفاته و پتاسه بیشتری از سوی کشاورزان همدان در مزارع و باغات مصرف شد.
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان همدان با اشاره به گزارش سازمان جهاد کشاورزی استان مبنی بر افزایش تولید محصول گندم و جو در سال زراعی ۱۴۰۱ نسبت به سال قبل از آن گفت: علیرغم کاهش میزان بارندگی و نزولات جوی در استان، خوشبختانه با تغذیه مناسب، شاهد افزایش ۱۳ درصدی تولید محصول استراتژیک گندم و همچنین افزایش ۱۸ درصدی محصول جو نسبت به سال زراعی ۱۴۰۰ در استان همدان بودیم.
این مسئول یکی از مهمترین روشهای رسیدن به خودکفایی در محصولات اساسی را تغذیه گیاهی مناسب برشمرد که موجب افزایش کمی و کیفی محصولات کشاورزی میشود و گفت: تلاش مجموعه شرکت خدمات حمایتی کشاورزی این است که کودهای کشاورزی موردنیاز کشتهای استان به موقع تأمین و در اختیار کشاورزان قرار گیرد.