دو آشپزخانه در نیشابور که از گوشتهای غیرقابل مصرف انسانی برای تهیه غذا استفاده می کرد پلمب شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان نیشابور گفت: با تشدید
علی سلیمانی افزود: این دواحد صنفی با هماهنگی دادستانی و همکاری نیرویی انتظامی پلمب و متصدیان متخلف به مراجع قضایی معرفی شدند.
وی به متصدیان واحدهای پذیرایی و آشپزخانهها هشدار داد باید گوشت مورد استفاده واحد پذیرایی خود را از مراکز مجاز و معتبر که حاصل کشتار در کشتارگاه است و مهر بهداشتی دامپزشکی و لیبل دارد تهیه کنند.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان نیشابور گفت: در هنگام بازدید کارشناسان این شبکه از واحد صنفی باید فاکتورخرید معتبر و لیبل گوشت با تاریخ خوانا و واضح موجود باشد در غیر این صورت گوشت غیر مجاز تلقی میشود.