معاون دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به انجام تعمیرات در خوابگاهها، از تلاش برای افزایش ظرفیت خوابگاهی این دانشگاه خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان خوزستان ، مهدی بیژنزاده با اشاره به وضعیت خوابگاههای دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در تابستان امسال اظهار کرد: با توجه به پایان نیمسال تحصیلی در تابستان قاعدتا ظرفیت خوابگاهها خالی میشود البته دانشگاههای علوم پزشکی بر خلاف دانشگاههای وزارت علوم، تعطیل نمیشوند.
وی گفت: اکنون در مجتمع خوابگاهی بوستان عمدتا دانشجویان واحدهای اقماری مستقر هستند که در حال گذراندن واحدهای کارورزی و کارآموزی هستند. در خوابگاه گلستان نیز دانشجویان کارورزی و دستیاری پزشکی و در خوابگاه صدف نیز دانشجویان اقماری و دانشجویان بالینی حضور دارند.
معاون دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ادامه داد: با توجه به اینکه در بازه زمانی تابستان، تعداد دانشجویان مستقر در خوابگاههای دانشجویی کاهش مییابد و یکسوم تا نیمی از خوابگاهها خالی میشوند، در این فرصت کار بازسازی و بهسازی که در طول سال نیاز بود، انجام میشود.
بیژنزاده افزود: به این منظور رسیدگی به زیرساختهای فنی در خوابگاهها از جمله بهسازی موتورخانهها و پمپهای آب انجام شده یا در حال انجام است.
وی بیان کرد: با توجه به اینکه کارهای تعمیراتی خوابگاه گلستان از نظر فضای عمومی در طول ۱۰ سال گذشته انجام نشده بود اکنون رنگآمیزی، تعویض شبکههای شوفاژ، نماسازی، نورپردازی و... در حال انجام است. هدف این است که فضای خوابگاه از حالت خستهکننده و برخلاف اسمش، از فضای خوابآلود خارج و به فضای نشاطآور سوق داده شود. در خوابگاههای بوستان یک و دو نیز کارهای تعمیراتی، از جمله نصب سقف کاذب، رنگآمیزی و... در حال انجام است. سیستم اعلام حریق خوابگاه شهدا نیز در حال تکمیل است.
وی با اشاره به بهسازی رستوران دانشگاه ادامه داد: در کنار خوابگاهها، تعمیرات سلف از نظر خدماتدهی و بهبود وضعیت بهداشتی در حال انجام است و امیدواریم طبق برنامهریزی تا ۱۵ شهریورماه این کارها انجام شوند.
معاون دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در خصوص افزایش ظرفیت پذیرش دانشجو در برخی رشتههای تحصیلی و چالش فضای فیزیکی در خوابگاهها گفت: با وجود افزایش ظرفیت و با توجه به وضعیت خوابگاهها، سال گذشته میزان انتظار دانشجویان برای خوابگاه را در دوره تحصیلات تکمیلی به صفر رساندیم. طبق روال آییننامهای، با توجه به محدودیت فضا به دانشجویان کارشناسی ارشد و PHD اعلام کردیم که خوابگاه نداریم، اما با توجه به اینکه بسیاری از دانشجویان از شهرستان میآیند و با توجه به وضعیت اقتصادی موجود، به هر نحوی ظرفیت اتاقها را افزایش دادیم و این دسته دانشجویان در خوابگاه مستقر شدند. با وجود اینکه ممکن بود برخی دانشجویان از این وضعیت احساس راحتی نداشته باشند، اما همکاری کردند.
وی افزود: سال گذشته شاهد افزایش ظرفیت در رشتههای پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی بودیم و قاعدتا امسال نیز ظرفیت افزایش مییابد. در این شرایط در سال تحصیلی جدید برای جلوگیری از ایجاد چالش فضای خوابگاهی، پروژههای خرید و ساخت خوابگاه در دست اقدام است و قرار است ظرفیت خوابگاهی از این طریق افزایش یابد.