رادیو صبا در برنامه آشپزی «ازغذا» دستور پخت غذاهای ترکیبی را به مخاطبان ارائه میکند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، این شبکه رادیویی با رویکرد خلاقیت و ماجراجویی در آشپزی ، برنامه «ازغذا» را راهی آنتن میکند.
در این برنامه سرآشپز با مواد موجود در آشپزخانه با خلاقیت غذای جدید با نام ترکیبی تهیه میکند.
روز یکشنبه ۲۹ مرداد سرآشپز صبا آبگوشت و اشکنه را باهم ترکیب میکند و روش تهیه آن را به مخاطبان آموزش میدهد.
اشکنه یکی از انواع غذاهای بسیار قدیمی و اصیل ایرانی است که امروزه شاید در میان نسل جدید خیلی شناخته شده نباشد. اشکنه انواع بسیار متنوعی دارد که از معروفترین انواع میتوان به اشکنه گوجه فرنگی، اشکنه کشک، اشکنه عدس و … اشاره کرد.
«از غذا» شنبه تا چهارشنبه هر روز ساعت ۱۰:۳۰ صبح به تهیه کنندگی و اجرای انسیه شمس اللهی از آنتن صبا پخش میشود.