همزمان با دومین روز ماه صفر، تردد زائران اربعین بین مرزهای ایران و عراق افزایش یافته و پیش بینی میشود امسال حدود ۵ میلیون زائر از مرزهای مشترک ایران و عراق به زیارت عتبات عالیات بروند.
وزیر کشور در نشست با همتای عراقی خود در منطقه آزاد اروند، خواستار افزایش ظرفیت انتقال مسافر از طریق قطار به کربلا شد که همتای عراقی میزان ظرفیت انتقال زوار با قطار را روزانه هزار و ۸۰۰ نفر عنوان کرده است.
آقای وحیدی گفته: بنا بر پیشنهاد وزیر کشور عراق، عبور زائران را در ساعات اوج گرما (ساعت ۱۲ تا ۱۶) برای جلوگیری از گرمازدگی زوار مدیریت میکنیم تا تردد بیشتر در ساعات خنک صبح و شب صورت گیرد.
الشمری گفت: در ایام اربعین برای جابجایی زائران از بصره تا نزدیکترین شهر به کربلا چهار رام قطار در نظر گرفته شده است.
رئیس اتحادیه شرکتهای تعاونی مسافربری کشور هم میگوید: رانندگان اتوبوسهای فعال در جاده ها، آمادگی خدمت رسانی به زائران اربعین حسینی را دارند.
عامری معتقد است: ضروری است مسئولان هم با توجه به اعلام آمادگی رانندگان و تعاونیهای مسافر بری به صورت داوطلبانه برای خدمت رسانی در مراسم اربعین، برای تامین لوازم یدکی و لاستیک برای رانندگان نیز همکاریهای لازم را داشته باشند.
داریوش امانی، معاون وزیر راه و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای کشور نیز در بازدید از زیرساختهای منتهی به پایانه مرزی مهران با اشاره اقدامات گسترده راهداری و حمل و نقل جادهای استان ایلام در مسیر ایلام- مهران گفت: یکی از اولویتهای سازمان راهداری، بسیج کردن ناوگان اتوبوسرانی برای جابجایی زائران در ایام اربعین است که در این مورد ۷ هزار دستگاه اتوبوس برای جابجایی زائران قطعی شده است.